Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Τι θα γίνει με το Φεστιβάλ Ποζαρ - Όλο το ρεπορτάζ

Πριν το lockdown είχε ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων και αναμένονταν η ανακοίνωση των ονομάτων

Στην κανονικότητα μπαίνει σιγά σιγά η χώρα, μετά το κύμα του κορονοιου.



Ένα ερώτημα που μας έχει τεθεί από αναγνώστες μας, είναι τι θα γίνει με το Φεστιβάλ Ποζαρ.

Πριν το lockdown είχε ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων και αναμένονταν η ανακοίνωση των ονομάτων. Όπως είναι λογικό εδώ και δύο μήνες πάγωσαν όλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει πολύ θετική διάθεση από πλευράς διοργανωτών για να γίνει το Φεστιβάλ. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της κυβερνήσεως, κατά πόσο θα επιτραπούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και αν επιτραπούν, μέσα σε πιο πλαίσιο θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Μέσα στον Ιουνίου όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν από πλευράς της κυβέρνησης, θεωρείτε δεδομένο πως μετά τις 15 Ιουλίου θα επιτραπούν οι συναυλίες. 

Με ποιους κανόνες θα επιτραπούν όμως; 
Αυτο το ερώτημα περιμένουν να απαντηθεί και οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Ποζαρ για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Πρέπει να τονίσουμε πως οι καλλιτέχνες είναι κλεισμένοι πριν τον κορονοιο και αναμένουν και αυτοί την τελική απόφαση μέσα στην Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365