Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αριδαία: Γεμάτη σκουπίδια η παραποτάμια περιοχή

Μία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ

Πολύ άσχημη για άλλη μια φορά είναι η κατάσταση στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, δίπλα στον αυτοσχέδιο οικισμό των Ρομά.


Σκουπίδια, μπάζα και πολύ μικρή εστίας φωτιάς ήταν αυτό που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί. Κάποιοι καναπέδες και λίγες καρέκλες απλωμένες στο γρασίδι λίγο πιο πέρα και μία εικόνα πραγματικά απογοητευτική, μέσα σχεδόν στην πόλη της Αριδαίας.

Μία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ δίπλα στα Κτελ, κοντά στα ανοιχτά πλέον Λύκεια, στο πάρκο κυκλοφορικής αγωγής, αλλά και στο γηπεδάκι του Εθνικού που καθημερινά πλέον θα μπορούν να κάνουν προπόνηση αθλητές και κάτοικοι.

Ελπίζουμε να συγκινήσουμε τους αρμόδιους και επιτέλους να κάνουν τις ενέργειες που πρέπει.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

5 σχόλια:

  1. μπράβο που ανακνύεται τέτοια θέματα.Αυτή ειναι η πόλη μας ,αυτά πρέπει να λύσουμε.Η τοπική Κοινότητα Αριδαίας σαν ξεχωριστή ομάδα ,δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες? να βρεθεί τρόπος να καθαριστεί η πόλη όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πιάνει η ζέστη έρχονται ποιο μπροστά με ράντζα και σκηνές για να τους βλέπουμε😂😂. Συνεχώς είναι τα σκραπ και οι βρομιές εκεί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ο δήμος κοιμάται χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλμωπία έβαλε μέσα στα σπλάχνα της μεγάλο καρκίνο κανείς δεν ασχολείται εκτός ότι είναι εστία μόλυνσης είναι και πηγή εγκληματικότητας.
    Και επειδή κάποιοι υπέρ ανθρωπιστές θα μας χαρακτηρίσουν ως ρατσιστές αν κάνουν μια προσπάθεια να τους πάρουν σπίτια τους και εμείς θα τους ζητήσουμε συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τώρα που είναι λίγοι θα πρέπει να μάθουν να εφαρμόζουν τους κανόνες. Όλοι ελεγχόμαστε για οτιδήποτε κάνουμε: απο εφορίες από γιατρους από αστυνομίες...Αυτοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ο ίδιος χώρος που καθαριστηκε πριν ένα μήνα? Μάλιστα. Ένα εργοταξιο αποκλειστικά για την καθαριότητα των ρομα. Συνανρθωποι μας είναι επιβάλλεται.τοσους φόρους να πληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365