Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ορλάντο Μπλουμ: Γιατί απείχα από το σεξ για έξι μήνες

Διαβάστε παρακάτω


Υπήρξε εποχή που μπορούσε να έχει όποια γυναίκα ήθελε. Κάθε βράδυ και άλλη. Πέρασε ένα διάστημα μα πρόσκαιρες σχέσεις με διάφορες διάσημες όπως η Λίντσεϊ Λόχαν, η Κέιτ Μπόσγουορθ, η Σιένα Μίλερ, η Κίρστεν Ντανστ αλλά και ένας τριετής γάμος με τη Μιράντα Κερ.


Και κάποια στιγμή ο Ορλάντο Μπλουμ αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν του άρεσε η ερωτική του ζωή. Έτσι, το 2016 ακολούθησε τη συμβουλή ενός φίλου του και αποφάσισε να κάνει αποχή από το σεξ για έξι μήνες, μία απόφαση που τη θεώρησε από τις ορθότερες που είχε πάρει.
Και αυτή η αποχή τελείωσε όταν γνώρισε την Κέιτι Πέρι με την οποία αρραβωνιάστηκαν και πλέον περιμένει το πρώτο παιδί τους.

Μιλώντας για την Κέιτι είπε: "Είναι πνευματώδης, έξυπνη, ευφυής. Είναι όλο εκπλήξεις. Είναι χαρισματική και είναι και ευθύς άνθρωπος, και αυτή η δυναμική της με ιντριγκάρει. Είναι η Κέιτι Πέρι αλλά και η Κάθριν Χάντσον, το πραγματικό της όνομα. Η Κάθριν είναι μια γυναίκα που με ιντριγκάρει πολύ" είπε μεταξύ άλλων ο σταρ του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" στο περιοδικό των "Sunday Times".

Μετά τον χωρισμό του από τη Μιράντα Κερ, ο Ορλάντο δεν άφησε γυναίκα για γυναίκα. Αλλά παραδέχθηκε ότι δεν είχε πραγματικά γυναίκες φίλες γιατί υπήρχε σεξουαλικό ενδιαφέρον είτε από μέρους του είπε από μέρους των γυναικών που συναντούσε. "Ήμουν όμορφο αγόρι και αγαπούσα τις γυναίκες". Αλλά το σεξ πλέον δεν του έφερνε την ευτυχία που ήθελε. Έτσι ένας φίλος του, σέρφερ από την Καλιφόρνια, τού πρότεινε να απέχει από το σεξ λίγους μήνες. Ο Ορλάντο τότε άρχισε να βλέπει κοινωνικά τις γυναίκες χωρίς να σκέφτεται να υπάρξει συνέχεια μετά τη συνάντησή τους.

Αντιθέτως άρχισε να επικοινωνεί σε άλλο επίπεδο με τις γυναίκες που συναντούσε και αυτό του προσέφερε μεγάλη ικανοποίηση. "Ο Λερντ μου είπε "αν θέλεις να έχεις μια σοβαρή σχέση, κάνε αποχή για λίγους μήνες να δεις τι θες". Ξεχνάς την ιδέα να πας σε ένα πάρτι και να σκέφτεσαι "ποιον θα συναντήσω". Ξαφνικά σκεφτόμουν "μπορώ να κάνω σχέση με μια γυναίκα με την οποία είμαστε φίλοι. Σκόπευα να απέχω για τρεις μήνες και τελικά μου άρεσε τόσο ο τρόπος που συνδεόμουν με τις γυναίκες. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό. Ήταν παράλογο. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι υγιές, ούτε σκέφτομαι ότι θα συμβούλευα κάτι τέτοιο. Πρέπει να το κινείς εκεί κάτω" παραδέχεται πλέον, αλλά εκείνη τη στιγμή γνώρισε την Κέιτι Πέρι, σε πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες το 2016. Και ήταν η στιγμή που η αποχή είχε έρθει στο τέλος της. Έβγαιναν για έναν χρόνο αλλά χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2017.

Τον Απρίλιο του 2018 τα ξαναέφτιαξαν και αρραβωνιάστηκαν του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Πλέον η popstar είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ενώ ο Ορλάντο έχει έναν γιο με τον πρώην Άγγελο της Victoria's Secret.H Κέιτι Πέρι ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ αλλά χώρισαν το 2012 και δεν είχαν αποκτήσει μαζί παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365