Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δημοσκόπηση: Double score για ΝΔ και Μητσοτάκη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 19,7% του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star στις με τη Μάρα Ζαχαρέα αποτυπώνει double score της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.  



Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 19,7% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνοντας 40& έναντι 20,3% του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας θέλει όμως το 59,7% των ερωτωμένων.

Στην αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 70,6%, έναντι 34,6% του Αλέξη Τσίπρα.

Double score έχει όμως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αξιολογείται θετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το 70,6% έναντι του σχεδόν μισού ποσοστού του Αλέξη Τσίπρα (34,6%).

Στην αξιολόγηση των υπουργών προηγείται ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας με 63,7%.

Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στα ερωτήματα των ημερών:

- Πόσο προβληματίζονται για τις μετακινήσεις τους;

- Πόσο ανησυχούν για τα ταξίδια και τις καλοκαιρινές διακοπές;

- Πως αλλάζουν οι προτιμήσεις του κόσμου για την ψυχαγωγία;

- Συμφωνεί η κοινωνία με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων των cafe και των εστιατορίων στους δρόμους και τις πλατείες;

Επίσης, στο πολιτικό τοπίο:

- Πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου και η δημοτικότητα των αρχηγών;

- Τι πιστεύουν οι πολίτες για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών;

2 σχόλια:

  1. ότι γράφει ο Βαφειάδης γράφεις και εσύ Καραγιαννίδη. Μαζί τα έχετε τα site ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ειναι θέματα τα οποία ενδιαφέρουν όλο το κόσμο, όπως αυτό, λογικό ειναι να τα αναδημοσιεύουν πολλά σαιτ, οπως και έγινε, οχι μονο δικά μας τοπικά, αλλά και σε όλη την χώρα. Βέβαια αν εκανες τον κόπο να διαβάσεις τα δύο άρθρα, παρόλο που αναφέρονται και τα δύο στην δημοσκόπηση, θα έβλεπες πως τα κείμενα είναι τελείως διαφορετικά, αλλά δεν το εκανες και προτίμησες να κανεις τον εξυπνούλη και να ψάξεις θεωρίες συνωμοσίας. Όσο για το αν εχουμε μαζι τα site, ειναι τουλάχιστον γελοίο, αλλα για να σου λύσω την απορία θα σου πω πως όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Το Aridaia365.gr εδω και εναμιση χρονο έχει διαχειριστές τον Γιώργο Καραγιαννίδη και τον Αλέξανδρο Καραγιοβανίδη και δεν συνεργάζεται με κανένα άλλο τοπικό site.
      Ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365