Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει το medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc»

Ακούστε το

Δύο ολοκαίνουργια τραγούδια περιέχει το νέο medley που παρουσιάζει η Λένα Ζευγαρά.



Με δύο νέα τραγούδια και ένα μοναδικό medley, υπό τον τίτλο «Ήμαρτον – Δεν έχεις το Θεό σου/ etc», επιστρέφει δισκογραφικά η Λένα Ζευγαρά.

«Ήμαρτον», «Δεν Έχεις Το Θεό Σου», «Έχασα Τη Γη», «Θα Χορέψουμε» και «Σβήνω Τηλέφωνα» ερμηνεύει η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που με το μοναδικό της πάθος έρχεται για μία ακόμη φορά να μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Με την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και της δισκογραφικής εταιρείας, της Panik Platinum, το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το medley-hit του φετινού καλοκαιριού.

Δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, το «Ήμαρτον» και το «Δεν Έχεις Το Θεό Σου», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko (Τζένη Τσικοπούλου), τα «Έχασα Τη Γη» και «Θα Χορέψουμε», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και της Jenny Tsiko και το «Σβήνω Τηλέφωνα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους του Αργύρη Αράπη, απογειώνονται από τη Λένα Ζευγαρά.

To «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό live music video που γυρίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξη Κωνσταντινίδη στο νυχτερινό κέντρο «Tokyo Theater Athens», όπου η τραγουδίστρια – φαινόμενο με τα δεκάδες εκατομμύρια views στο YouΤube έκανε sold out εμφανίσεις για έξι ολόκληρους μήνες.

Το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365