Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Νάσος Μποτσφάρης για την άνοδο του Αλμωπου:"ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΣ"

Ο Αλμωπός ξανά δυνατός

Διαβάστε την ανάρτηση του Νάσου Μποτσφαρη:

Άνοδος για τον Αλμωπό Αριδαίας και επίσημα λοιπόν μετά από μια καταπληκτική χρονια, όπου η ομάδα κατέκτησε πανάξια δίκαια και καθαρά την 1η θέση και το Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής στον 2ο όμιλο!


Μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις 04/07/2017 με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και όταν όλοι λόγω χρονικών δεδομένων είχανε την ομάδα τελειωμένη. Πιστέψαμε σε αυτό το πλάνο, δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και λόγω οικονομικής κρίσης βάλαμε το λιθαράκι μας στο να συμβεί κάτι μοναδικό, οπου είχε να συμβεί ξανά για την ομάδα του Αλμωπού από την σεζόν 1984 (36 χρόνια πριν) όταν και είχε ανεβεί στην Β´ Εθνική. 

Αισθάνομαι προσωπικά σαν τεχνικός διευθυντής και μέλος της διοίκησης  αυτής της μεγάλης ομάδας, δικαιωμένος γιατί το να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και ειδικά σαν παράγοντας, πολλοί σε λένε κορόιδο, αλλά είναι αυτές οι στιγμές που αποδεικνύεται το εντελώς αντίθετο γιατί οποίος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ξέρει ότι πρέπει να στερηθείς χρόνο και χρήμα από την από την οικογένεια σου, για να κάνεις κάτι που αποφεύγουν οι περισσότεροι και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.

Έτσι θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω πρώτα από όλα αυτήν διοίκηση που ήταν πάντα ενωμένη σε όλα τους, το τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα τον προπονητή μας, καθώς και όλους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα την φετινή χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της επαρχίας μας και σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια!! Πολλά συγχαρητήρια  σε όλους!!! «ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. ευχαριστούμε πολύ και τον ίδιο το Νάσο και το Φώτη ,τον Ηλία, τον Κώστα Ι. τον Γιώργο, το Χρήστο Β., τον Πέτρο και τα άλλα παιδιά για τα όσα συνεχίζουν να δίνουν στον ιστορικό σύλλογο.
    Η ευγνωμοσύνη φυσικά όλης της περιοχής και η αγάπη προς τον Κώστα Γ. είναι το λιγότερο γι αυτόν τον άνθρωπο που ξαναζωντένεψε το Γαλάζιο Θρύλο απ τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365