Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Ryanair: Σχεδιάζει επιστροφή του 40% των πτήσεων τον Ιούλιο

Οι επιβάτες της εταιρείας, θα πρέπει να φορούν μάσκες όση ώρα βρίσκονται στο terminal και εντός του αεροσκάφους

Να αποκαταστήσει περίπου το 40% των κανονικών προγραμμάτων πτήσεών της από 1ης Ιουλίου, εξετάζει η Ryanair, έναν εξαιρετικά φιλόδοξο στόχο δεδομένου ότι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις μόλις άρχισαν να χαλαρώνουν.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, διευκρίνισε πως τα σχέδιά της εξαρτώνται από το αν θα αρθούν οι κυβερνητικοί περιορισμοί στις ενδοευρωπαϊκές πτήσεις καθώς και από τα μέτρα διαφύλαξης της υγείας που θα ληφθούν στα αεροδρόμια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Έντι Ουίλσον, είπε ότι «μετά από τέσσερις μήνες, ήρθε η ώρα να κάνουμε την Ευρώπη να πετάξει ξανά». Πρόσθεσε ότι με περισσότερες από έξι εβδομάδες έως την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία «πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο πρακτική ημερομηνία».

Οι επιβάτες της εταιρείας, θα πρέπει να φορούν μάσκες όση ώρα βρίσκονται στο terminal και εντός του αεροσκάφους και θα πρέπει να κάνουν τσεκ ιν διαδικτυακά και να δηλώνουν λιγότερες αποσκευές. Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες στα αεροσκάφη, κατόπιν αιτήματος, ενώ θα απαγορεύονται οι ουρές.

Προσωρινά, η Ryanair θα απαιτεί όλοι οι επιβάτες που θα πετάξουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να δίνουν στο τσεκ ιν πληροφορίες για τη διάρκεια παραμονής τους και τη διεύθυνση στην οποία θα διαμένουν όσο θα βρίσκονται σε διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365