Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση (VIDEO)

Η παρουσιάστρια συγκινημένη ενημέρωσε ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στον ALPHA αλλά και σε κανένα άλλο κανάλι

Η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό. Η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι όχι μόνο  φεύγει από τον Alpha, αλλά του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση.



Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποιο κανάλι, αφού θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την απόφαση αυτή την είχε πάρει από την περασμένη χρονιά.

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω», ανέφερε η ίδια βουρκωμένη.

Η παρουσιάστρια είπε ότι ενημέρωσε το κανάλι, που είναι στην καρδιά της και αγαπά τόσα χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε να το ανακοινώσει στο αγαπημένο της κοινό. Συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που είχε. Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Δεν θα με δείτε κάπου αλλού την επόμενη σεζόν. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί εσείς να τα έχετε κάνει. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρω πώς είναι. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε».

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για τους συνεργάτες της, λέγοντας: «Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου, απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη, οπουδήποτε. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Όλοι είναι ψηλά στην καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω η τύχη μου θα συνεχίσει. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, και είμαι περήφανη που δεν έκλαψα. Συνεχίζουμε δυνατά».


2 σχόλια:

  1. Μπραβο Ελενη χρονια πολλα εισαι αξια και το απεδειξες ολα αυτα τα χρονια γεια σου Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο χαμηλά ε? εδώ δεν έχουμε καθαρό νερό να πιούμε με τη μενεγάκη ασχολούμαστε...τι να πεις..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365