Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

10 tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου αυτό το Καλοκαίρι

Παρακάτω θα δεις μερικά tips

Θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου αυτό το καλοκαίρι και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Παρακάτω θα δεις μερικά tips που σύμφωνα με το faysbook.gr, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο όμορφη και υγιή σχέση με τον σύντροφό σου.


#1. Κάντε με τον σύντροφό σου όλα αυτά τα πράγματα που κάνατε όταν πρωτογνωριστήκατε.

#2. Ζήτα αυτό που θέλεις και μην φοβάσαι τις συνέπειες. Η βάση σε μια υγιή σχέση είναι η ειλικρίνια.

#3. Μελέτησε καλά τον σύντροφό σου και δες όλα αυτά που του αρέσουν αλλά και τι τον εκνευρίζει. Επικεντώσου κυρίως στα θετικά στοιχεία και απέφυγε να κοντράρεσαι με τα αρνητικά.

#4. Σκέψου καλύτερα τι θέλεις να τον ρωτήσεις στο τέλος μιας ημέρας. Απέφυγε τετριμένες ερωτήσεις του τύπου «Πώς ήταν η μέρα σου».

#5. Αποκτήστε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού. Ακόμα κι αν αυτό είναι στο σπίτι με ένα δείπνο και ένα ποτήρι κρασί δεν πειράζει. Αρκεί να περνάτε χρόνο μαζί.

#6. Μην ξεχνάς τη γυναικεία πλευρά σου. Προσπάθησε να παραμένεις σέξι όσα χρόνια και αν περάσουν.

#7. Πρωτοτυπήστε στα πράγματα που κάνετε μαζί. Αντί να πάτε σινεμά και να δείτε μια ταινία μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

#8. Φιληθείτε, αγκαλιαστείτε και κρατήστε χέρια όπως κάνατε στην αρχή της σχέσης σας. Αν ξεκινήσετε να είστε πιο ζεστοί ο ένας με τον άλλον θα δείτε πόσο πιο εύκολο θα σας είναι στη συνέχεια.

#9. Φροντίστε να τον ακούτε όποτε σας μιλάει. Για λίγα λεπτά κάθε μέρα αφήστε όλες τις άλλες έννοιες εκτός του μυαλού σας και επικεντρωθείτε σε αυτά που σας λέει ο σύντροφός σας.

#10. Όταν τσακώνεστε πάρτε βαθιές ανάσες και αντιμετωπίστε τους τσακωμούς σας με διαφορετικούς τρόπους. Σκεφτείτε ψύχραιμα και αναλάβετε τις ευθύνες αν όντως φταίτε.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365