Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 12/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 12/06 Κριός 

Δικαιούστε μια πνευματική ανάπαυλα, αγαπητοί Κριοί! Έχετε πιέσει πολύ τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, για να φανείτε παραγωγικοί και προνοητικοί. Την ευκαιρία ξεκούρασης σας τη δίνει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στον 12ο Οίκο σας της ψυχικής ηρεμίας.
Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού, είτε να πάτε από νωρίς για ύπνο προκειμένου να αναζωογονηθείτε. Η ατμόσφαιρα θα τονώσει τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό στραφείτε εκεί για έμπνευση και έκφραση. Να ξέρετε ότι τα ζωηρά όνειρα που θα δείτε, θα περιέχουν σημαίνοντα μηνύματα και καθοδήγηση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Γίνετε λίγο πιο ανέμελοι και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Ταύροι!
Η σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των συνεργασιών, θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εκφραστείτε από καρδιάς. Είναι η ιδανική συγκυρία για να μειώσετε τις άμυνές σας αλλά και την τυπικότητα, σε όλων των τύπων τις επαφές.
Έτσι θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και θα θεμελιώσετε το αίσθημα ασφάλειας. Παράλληλα προσέξτε τι τρώτε και τι πίνετε, γιατί ο ομιχλώδης Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές!

ζώδια σήμερα 12/06 Δίδυμοι

Πού θέλετε να κατευθύνετε τη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια μαγνητική συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των μακροπρόθεσμων σχεδίων, θα βοηθήσει να οραματιστείτε τις επιλογές σας! Κοιτάξτε πέρα από τα προφανή με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε: Μελέτες αποδεικνύουν ότι το μυαλό ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους «χαρτογραφήσεις», όπως επίσης στις αρνητικές ή περιοριστικές σκέψεις. Εναπόκειται σ’ εσάς να επιλέξετε την περιπέτεια που θέλετε να βιώσετε στο μέλλον και όσα θέλετε να έλξετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κάντε μεγαλεπήβολα όνειρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό επιτάσσει μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης και της περιπέτειας. Οραματιστείτε τα επόμενα σχέδιά σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα που τονώνεται η διάθεσή σας για μάθηση, ικανοποιήστε την περιέργειά σας. Πάρτε ρίσκα και αλλάξτε τις συνήθειές σας, ειδικά αν θα κατανοήσετε καλύτερα άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας!

ζώδια σήμερα 12/06 Λέων

Συντονιστείτε με τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής σας, αγαπητοί Λέοντες! Η διαίσθησή σας οξύνεται και μπορείτε να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων. Σε αυτό βοηθά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο σας του κάρμα, που «κεντρίζει» τις συμπτώσεις: Ενώ σκέπτεστε ένα άτομο, θα σας στείλει μήνυμα ή θα αναρτήσει κάτι που θα σας αγγίξει βαθιά. Αξίζει να διερευνήσετε αυτή τη μαγική συγκυρία, καθώς δεν αποκλείεται να δείτε να υλοποιείται ό,τι κι αν οραματιστείτε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Χαλαρώστε λίγο το πείσμα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον τομέα σας των σχέσεων, θα σας κάνει πιο συμπονετικούς με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αντί να
είστε επικριτικοί, προτιμήστε να αναζητήσετε τη χρυσή τομή ή την κατανόηση στις επαφές σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε βιώσει ανάλογες εμπειρίες, αρκεστείτε στη συμπαράσταση στην ανθρώπινη φύση του καθενός. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, υπό τις περιστάσεις που επικρατούν!

ζώδια σήμερα 12/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αφεθείτε στην έμπνευση να κάνετε υγιείς αλλαγές στη ζωή σας! Μια σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον οίκο σας της ευημερίας, θα σας συντονίσει με τους σωματικούς ρυθμούς και τις ανάγκες σας. Όποιοι περιορισμοί κι αν επιβληθούν, εσείς θα καταφέρετε να λάμπετε – ουσιαστικά. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση με ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση. Επιλέξτε για τις αγορές σας εταιρίες με ηθικές πολιτικές. Η περίοδος ενδείκνυται για να μάθετε περισσότερα για την κηπουρική ή τη δημιουργία του δικού σας λαχανόκηπου!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δεν μπορείτε πάντα να καλύπτετε τη σαγηνευτική φύση σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια τέτοια περίπτωση είναι και η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στον 5ο Οίκο σας του έρωτα. Η έξαρση της λάγνας πλευράς σας, θα ωθήσει την παθιασμένη διεκδίκηση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Και όταν δεν ασχολείστε με το συναίσθημα, στραφείτε στην τέχνη. Ενδώστε στη δημιουργική έμπνευση και αξιοποιήστε κάθε μουσικό ή οπτικό έναυσμα προς αυτή την κατεύθυνση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Οι προσωπικοί σας χώροι χρειάζονται γαλήνη, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας συναντώνται στους Ιχθύες και τη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με δικούς σας ανθρώπους για να έρθετε πιο κοντά, ειδικά με γυναίκες συγγενείς. Ακόμα και ένα τηλεφώνημα, μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο για την ψυχή σας. Παράλληλα η διακόσμηση με λίγο πιο ευαίσθητες πινελιές, θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα πιο αισθησιακό περιβάλλον!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ακούστε το ένστικτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύνοδος της Σελήνης με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό τομέα σας, θα βοηθήσει να «διαβάζετε» τη σκέψη των άλλων. Ανταποκριθείτε σε κάθε έναυσμα να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα ή να τα προσεγγίσετε, είναι βέβαιο ότι θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Ας είστε πιο δεκτικοί προς τους ανθρώπους του φιλικού και του επαγγελματικού σας κύκλου, ξεπεράστε τις τυπικότητες. Όσο πιο ειλικρινά μιλάτε, τόσο συντονίζετε τις καρδιές σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Θέλετε περισσότερη ευημερία και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Αρχίσετε με τον δημιουργικό οραματισμό! Αυτό συμβουλεύει μια σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης με τον πνευματώδη Ποσειδώνα στον τομέα σας των χρημάτων. Όσο δύσκολο κι αν είναι να σιγάσετε την επικριτική σκέψη σας, ο σκεπτικισμός σας δίνει μόνο άγχος και πικρία. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι πραγματικά, ειλικρινά θέλει. Δεν έχει σημασία ο τρόπος υλοποίησης των ονείρων σας, το σημαντικό είναι να συντονιστείτε με αυτά… Και υπό αυτή την ατμόσφαιρα, αν ζητήσετε με πίστη, θα λάβετε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Υποστηρίξτε τις θέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας που σας κυβερνά, συμπράττουν στο ζώδιό σας και σας ενδυναμώνουν να εκφραστείτε. Δεν σας είναι εύκολο να δηλώνετε ευθέως την αλήθεια σας… Αλλά θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας μοιράζεστε με τους άλλους, με τόσο περισσότερο ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται κι εκείνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365