Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μιας ανήλικης, από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα ίχνη της 10χρονης χάθηκαν σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 10χρονη επέστρεφε μαζί με έναν συμμαθητή της.

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνιση της ανήλικης από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Κατά την ανακοίνωση του Οργανισμού, πρόκειται για τη 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη.

Σύμφωνα με το "Χαμόγελο του Παιδιού", η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365