Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με ΕΛΓΑ για τις δηλώσεις του παγετού της 17ης Μαρτίου

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης προ ημερών έθεσε στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις παραγωγών, ποικιλίες των οποίων έχουν αναγνωριστεί ως αίτιο ζημιών από τον παγετό της 17ης Μαρτίου.Μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του Βουλευτή με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας του ΕΛΓΑ, κα. Μαρία Παππά, προέκυψε ότι για όλους όσοι είχαν κανονικά υποβάλει προσωρινές δηλώσεις, αλλά δεν είχαν προλάβει να υποβάλουν τις οριστικές, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, θα δοθεί η δυνατότητα να τις υποβάλουν στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία θα δοθούν άμεσα από τον ΕΛΓΑ και τους ανταποκριτές του.

Επίσης, ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να βρεθεί ο τεχνικός τρόπος ώστε και όσοι, για τους ίδιους λόγους και τις ειδικές συνθήκες που έφερε η πανδημία, δεν μπόρεσαν να υποβάλουν ούτε προσωρινές, ούτε βεβαίως οριστικές δηλώσεις, να μπορέσουν να έχουν αντίστοιχη δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365