Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Την Κυριακή 21/6 στις 18:00 η Γ.Σ.

Ανακοίνωση

Από το Δ.Σ. του Αλμωπού ανακοινώνεται ότι η Γενική Συνέλευση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21.06.2020 στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο στις 18.00, ύστερα από την αναβολή της τελευταίας λόγω μη απαρτίας των μελών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό, στη νέα Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα θέματα με όσα μέλη θα παρευρεθούν.Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365