Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 22/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 22/06 Κριός

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αγαπητοί Κριοί! Αν κάτι σας εμποδίσει να τα πραγματώσετε, θα είναι μόνο η δική σας ανασφάλεια.
Τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να παραμερίσετε κάθε είδους φόβο και να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε αισιόδοξοι και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε, για να σημειώσετε την πρόοδο που αποζητάτε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν πρέπει να απογοητεύεστε αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένατε!
Με αυτό το σκεπτικό ορμήστε στη νέα εβδομάδα, προκειμένου να μην πάνε χαμένος όλος ο κόπος που καταβάλατε τόσο καιρό.
Θα σας βοηθήσει μια αναθεώρηση της στρατηγικής σας και λίγες μικρές αλλαγές, για να πάτε σταδιακά εκεί που θέλετε!

ζώδια σήμερα 22/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με τη σκέψη εστιασμένη στους ανθρώπους που αγαπάτε! Σε αυτούς θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας, μιας και έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη. Ακούστε με προσοχή τα προβλήματά τους, η εξαιρετική ρεαλιστική σκέψη σας μπορεί να τους παράσχει αποτελεσματικές συμβουλές. Ακόμα κι αν σας κουράσει αυτή η συγκυρία, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να συνεχίσετε να τους στηρίζετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Με κάπως περίεργη ατμόσφαιρα ανοίγετε τη νέα εβδομάδα, αγαπητοί Καρκίνοι… Το κλίμα είναι νεφελώδες και η διάθεσή σας απροσδιόριστη. Βλέπετε στα πάντα μια αρνητική πτυχή κι αυτό σας καταθλίβει περισσότερο. Πρέπει να αλλάξετε άρδην την οπτική σας, γιατί αυτή η κατάσταση θα σας πισωγυρίσει πολύ και θα εμποδίσει κάθε πρόοδο. Αν αποφασίσετε συνειδητά να γίνετε πιο αισιόδοξοι, θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι όσο άσχημο νομίζετε. Με αυτή την απόφαση και μόνο, θα τονώσετε άμεσα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια σήμερα 22/06 Λέων

Κατακλύζεστε από ενέργεια και λαχτάρα για ζωή με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Λέοντες! Τώρα μπορείτε να αδράξετε τα ηνία των θεμάτων σας, βάζοντας στόχο να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά τι πραγματικά θέλετε πριν δράσετε, για να μην υπονομεύσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μια πιθανή τάση για έπαρση μπορεί να θίξει κάποιους!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, επιστρατεύστε την παροιμιώδη οργανωτικότητά σας από την αρχή της νέας εβδομάδας! Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά και πρέπει να στήσετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όποια πρόκληση ή πίεση προκύψει στην πορεία σας. Στοχεύστε στη διεκπεραίωση κάθε εκκρεμότητας, με ένα βήμα κάθε φορά. Να έχετε εμπιστοσύνη μόνο στη δική σας κρίση και μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα!

ζώδια σήμερα 22/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με την εύνοια του σύμπαντος στο πλάι σας! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ορμήσετε με όλη σας τη δύναμη, προς στόχους και φιλοδοξίες που διστάζατε να επιδιώξετε ως τώρα. Μην τα παρατήσετε με το εμπόδιο που μπορεί να προκύψει, δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε τόσο εύκολα… Με μακροπρόθεσμη οργάνωση και ένα άρτιο πρόγραμμα, μπορείτε να χειριστείτε κάθε πρόκληση. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες να σωρεύονται και να σας πιέσουν αργότερα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν έχετε διαυγές κριτήριο στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Γι’ αυτό δεν θα μπορείτε να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων σας, ούτε τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας συστήνουν τα άστρα, είναι να δώσετε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε τη σκέψη σας. Μόλις κατασταλάξετε στους χειρισμούς που πρέπει να κάνετε, θα αντιληφθείτε ότι βαδίζετε σωστά και θα χαλαρώσετε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με την είσοδο της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες! Οι καινούργιες συνθήκες που διαμορφώνονται μπροστά σας, θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες… Και δεν αποκλείεται να ξεπερνούν ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες ελπίδες σας. Σίγουρα μπορείτε πλέον να κοιτάτε το μέλλον με την πιο αίσια οπτική, να αναπτερώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να προσεγγίσετε όλα τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε την τάση να παρουσιάζετε ως βουνό κάθε κόκκο άμμου! Αυτός είναι ο λόγος που χάνετε ενίοτε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων. Μπείτε στη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα… Όχι όπως τα μεγαλοποιεί η φαντασία σας αλλά όπως ρεαλιστικά είναι. Αν δεν τα δραματοποιείτε, δεν θα παγιδεύεστε στην απελπισία. Μείνετε ψύχραιμοι και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να προχωρήσετε παρακάτω!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό. Λογικό είναι να ανοίγετε άλλη μία εβδομάδα σχεδόν εξουθενωμένοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Δεν μπορείτε να κρίνετε ορθά, δεν βλέπετε καθαρά και οδηγήστε σε λάθη και βιαστικές κινήσεις. Επειδή όλα αυτά βλάπτουν την πορεία σας, αποφασίστε συνειδητά ότι αυτή είναι μια καινούργια μέρα! Είναι η ευκαιρία σας να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε, να φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας. Έτσι θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο και θα βάλετε τα πάντα σε τάξη!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, παλεύετε σε τόσα πολλά μέτωπα που βρίσκεστε στα πρόθυρα της εξάντλησης. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την πίεση, για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Μετά θα ορίσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που θα επιτρέπει να χειριστείτε ένα θέμα κάθε φορά χωρίς να αγχώνεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365