Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 24/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 24/06 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, νιώθετε διχασμένοι! Από τη μία θέλετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τους άλλους να πράξουν τα δέοντα σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Από την άλλη, η ορμητική σας φύση θέλει να διατηρήσει τον δημιουργικό έλεγχο σε όλα.
Σίγουρα υπάρχει μια χρυσή τομή… Μόνο που ίσως να μην την εντοπίζετε τώρα που υπάρχει μια αντίθεση αποσυντονισμού ανάμεσα στον Ουρανό και τη Σελήνη. Αυτό που πρέπει να ζυγίσετε, είναι τον αντίκτυπο του εν λόγω εγχειρήματος σε εσάς. Αν είναι άμεσος, δεν μπορείτε να ρισκάρετε κάποιον εκτροχιασμό του. Πάντως ό,τι κι αν κάνετε, πρέπει να το κάνετε με ευγένεια!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην μπερδεύετε την παρόρμηση με τη λογική! Ο αυθόρμητος Ουρανός στο ζώδιό σας, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να «αναβαθμίσετε» κάπως κάποιες οικονομικές κινήσεις.
Αλλά μια σύγκρουσή του με τη Σελήνη στη ζώνη σας της ασφάλειας, αναφωνεί «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα».
Σκεφτείτε αν υπάρχει μια μέση οδός ή ελέγξτε και πάλι τα νούμερά σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να σας παράσχει σιγουριά και ικανοποίηση!

ζώδια σήμερα 24/06 Δίδυμοι
Αγαπητοί Δίδυμοι, η ατομική σας «λογοκρισία» μπορεί να αποφαίνεται ότι οι σκέψεις σας συνάδουν με την εκάστοτε περίπτωση! Αλλά μια αντίθεση της παθιασμένης Σελήνης στην επικοινωνιακή γωνιά σας με τον απρόβλεπτο Ουρανό, συστήνει να κάνετε μια παύση: Έτσι κι αλλιώς δεν νιώθετε ευφράδεις όσο συνήθως. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα για να συντονιστείτε εσείς με όλους τους άλλους. Η ανταπόκριση θα αποδείξει αν έχετε δίκιο ή όχι. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να φανείτε διστακτικοί παρά να βιάζεστε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, παραμείνετε αισιόδοξοι για μια διαφωνία με ένα στενό σας άτομο! Κάποιες φορές, η καλύτερη οδός επίλυσης είναι να αφήσετε να βρει τη ροή της. Η ευαίσθητη Σελήνη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον αντιδραστικό Ουρανό και σας αναστατώνει. Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να συντονιστείτε με τις ανώτερες αξίες σας: Φροντίστε να μην τις παρακάμπτετε, στο όνομα της φιλίας ή της αγάπης. Η ακεραιότητά σας αποτελεί την μεγάλη αλήθεια σας!

ζώδια σήμερα 24/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην ακολουθήσετε τον ρυθμό που θέλουν να σας επιβάλλουν άλλοι… Ξέρετε πολύ καλά πώς θα οδηγήσετε τα εγχειρήματά σας στην επιτυχία! Ο σαρωτικός Ουρανός στη ζώνη σας της καριέρας, συγκρούεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Εσείς θα αποφασίσετε αν πρέπει να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο σε κάτι, για να ολοκληρωθεί και να μην σας απασχολεί. Αφού τελειώσετε, μπορείτε και να το γνωστοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η καταξίωσή σας θα κάνει τους εορτασμούς πιο γλυκούς!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να επιλύσετε ακόμα και δύσκολες καταστάσεις… Αρκεί να βγάλετε τα ρόδινα γυαλιά σας και να σηκώσετε τα μανίκια! Η ευαίσθητη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, μπορεί να σας δείχνει μόνο τις αίσιες πτυχές. Αλλά η σύγκρουσή της με τον εριστικό Ουρανό, θα βοηθήσει να ρίξετε και μια δεύτερη ματιά. Όταν αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει η έννοια της τελειότητας, τα επόμενα βήματά σας θα είναι πιο εύκολα!

ζώδια σήμερα 24/06 Ζυγός

Όλοι γνωρίζουν την ευγενική φύση σας της προσφοράς, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά έχετε σκεφτεί ότι αντί να βοηθάτε κάποιους ανθρώπους, τους αποδυναμώνετε; Η γενναιόδωρη Σελήνη στον Λέοντα και τον κοινωνικό τομέα σας, συγκρούεται με τον χαοτικό Ουρανό: Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα της τόσης συμπόνιας σας. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Δοκιμάστε να μείνετε μια φορά μόνο παρατηρητές, για να ανακαλύψετε αν θα βρουν λύσεις!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις… Δεν μπορείτε να αλλάξετε εσείς τη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση τους! Αν κάποιοι δεν κατανοούν ή δεν ξέρουν ότι χρειάζονται βοήθεια, μην παρεμβαίνετε. Μια σύγκρουση του μαχητικού Ουρανού με τη Σελήνη, θα υπογραμμίσει κάποιες ανισορροπίες στο περιβάλλον σας. Δώστε στους ανθρώπους χρόνο και χώρο να σκεφτούν. Ξέρουν ότι είστε δίπλα τους, όταν και αν σας χρειαστούν!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, αγαπητοί Τοξότες! Η περιπετειώδης Σελήνη πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ωθώντας σας να ετοιμάζετε βαλίτσες… Αλλά πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε ξανά το πορτοφόλι και τις υποχρεώσεις σας. Τον έλεγχο πραγματικότητας προσφέρει μια δυσχερής όψη του φεγγαριού με τον προκλητικό Ουρανό. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όπως και τη στιγμή που θέλετε. Για όλα υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να σας κάνουν εξίσου χαρούμενους, χωρίς να επηρεάσουν τον προγραμματισμό σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δηλώστε όσα πραγματικά λαχταράτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο εκκεντρικός Ουρανός στον 5ο Οίκο σας του πάθους, συγκρούεται με την Σελήνη στον μυστικοπαθή 8ο Οίκο σας. Θέλετε πιο πολύ να βρεθείτε με τους φίλους σας ή να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας; Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι καταναγκαστικά, αρκεί να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα δικά σας ζητούμενα. Εσείς θέλετε τα όριά σας, άρα δεν πρέπει να τα ξεπερνάτε οι ίδιοι!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά σπουδαίο για ένα άτομο; Απελευθερώστε το! Ακόμα κι αν σας πείραξε με κάτι στο παρελθόν, απλά συγχωρήστε. Μην κάνετε καμία άλλη νύξη ή αναφορά στο θέμα… Να είστε βέβαιοι ότι η άλλη πλευρά θα αντιληφθεί άριστα όσα δεν λέτε. Και αν έχετε κρίνει σωστά, θα το εκτιμήσει και δεν θα επαναλάβει κάτι ανάλογο. Με τον συγκυβερνήτη σας τον απρόβλεπτο Ουρανός σε σύγκρουση με τη Σελήνη, ο αιφνιδιασμός θα σας δώσει το πάνω χέρι!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Διαφυλάξτε τα όρια της γαλήνης σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η εγωκεντρική Σελήνη στον Λέοντα και τον τομέα σας της ευημερίας, συστήνει να εστιάσετε στην επαναφόρτιση της ενέργειάς σας. Μπορεί κάποιοι φίλοι να παρέμβουν και να σας χαλάσουν τη στιγμή. Αλλά τίποτα δεν σας υποχρεώνει να απαντήσετε άμεσα στα μηνύματά τους. Εξάλλου, σίγουρα θα είστε καλύτεροι σύμβουλοι αν είστε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365