Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Διαβάστε αναλυτικά σε ποιες περιοχές της χώρας ανιχνεύτηκαν τα 24 σημερινά κρούσματα - Δεν υπάρχει διασπορά στον Εξαπλάτανο

Με αυτά σημερινά δεδομένα φαίνεται πως η κατάσταση στον Εξαπλάτανο είναι ελεγχόμενη

Σήμερα ανακοινώθηκαν 24 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ οι νεκροί είναι 188.



Από τα 24 κρούσματα, τα 18 είναι στην Ξάνθη, δύο στη Ροδόπη και τέσσερα εισαγόμενα.

Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται πως η κατάσταση στον Εξαπλάτανο είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει διασπορά. Σίγουρα όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Επίσης να τονίσουμε πως ο 56χρονος κάτοικος Εξαπλατάνου που διαγνώστηκε θετικός και το μεσημέρι όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Έδεσσας με υψηλό πυρετό, τελικώς μεταφέρθηκε στις 5 περίπου το απόγευμα στο Νοσοκομείο αναφοράς COVID-19 ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

Μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ γιατί είναι νοσοκομείο αναφοράς COVID-19, αφού πλέον το νοσοκομείο της Έδεσσας δεν κρατάει επιβεβαιωμένα κρούσματα, παρά μόνο ύποπτα.
Η μεταφορά έγινε για προληπτικούς λόγους.

8 σχόλια:

  1. Εσύ που το ξέρεις πώς δεν υπάρχει διασπορά???ούτε μια μια ιχνηλατήσει δεν έχει γίνει!!!με 10 άτομα πρωί βράδυ μαζί!!! έτσι σας είπαν να λέτε αυτά λέτε!!!!αν αύριο γίνει χαμός τότε να δούμε!! εγώ κρατάω την ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατανοούσες αυτά που διάβαζες θα μπορούσες να καταλάβεις και τι λέμε..Η παράγραφος ξεκινάει με την φράση "Με τα σημερινά δεδομένα"...αν δεν μπορείς να καταλάβεις την συγκεκριμένη φράση ζήτα κάποιον να στην εξηγήσει, δεν είναι κακό...

      Διαγραφή
  2. Εντολή να μην περνάνε τα σχόλια??? Συγχαρητήρια κ μετά μου λέτε έγκαιρο σάιτ!!!!!χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου πέρασε. επίσης από κάτω ακριβώς υπάρχει ένα κείμενο που λέει
      Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων. διάβασε το και τα ξαναλέμε. Τα σχόλια με το αν είμαστε έγκυροι που κολλάει;

      Διαγραφή
  3. Και γω σου λέω ότι γράφεται ότι θέλετε οι σας λένε ότι θέλουν!!! γιατί ιχνηλατήσει δεν έχει γίνει γιατί αν γινόταν θα κλείνανε κάποια μαγαζιά καφετέριες κ όχι μόνο ένα!!!!και ΑΝ υπάρχει ΑΝ λέω γιατί όλοι πολύ χαλαρή είναι!!!σε 10 μέρες αν υπάρχει!!θα γίνει χαμός!από κρούσματα!!με της επαφές που είχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ επρεπε να γίνεις ντεντέκτιβ. βέβαια λες ότι έκλεισε ενα μαγαζί(το οποίο προφανώς και έκλεισε μετά από ιχνηλάτηση) και μετά μας λες άλλα...Το πρόβλημα μάλλον που θες να πεις είναι πως η ιχνηλάτηση δεν έγινε όπως έπρεπε, αλλά δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς γι αυτό. Με τα μέχρι τωρα δεδομένα δεν υπάρχει διασπορά. Τα άλλα βρες τα με τους αρμόδιους. Εμείς ειδήσεις μεταφέρουμε δεν είμαστε για να κανουμε ιχνηλατήσεις.

      Διαγραφή
    2. Να δεις που λεει οτι δεν εγινε "σωστή" ιχνηλάτηση γιατι δεν έκλεισαν τα μαγαζια που ήθελε.

      Διαγραφή
  4. Δεν πήγαν όλοι κανονικό σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365