Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 2/6 Τρίτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 02/06 Κριός

Νιώθετε ετοιμοπόλεμοι, αγαπητοί Κριοί; Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και μετρήστε τα δεδομένα σας! Μια όψη σύγχυσης ανάμεσα στη συμπονετική Αφροδίτη και τον επιθετικό Άρη, θα σας δυσκολέψει να κατανοήσετε τις προσδοκίες των άλλων…
Και αυτό μπερδεύει τη φύση σας, που αγαπά να προσφέρει. Παραμείνετε ψύχραιμοι παρά το διφορούμενο κλίμα ή τα απρόβλεπτα συμβάντα. Αντί να γίνετε αμυντικοί, συζητήστε με τους εμπλεκόμενους. Μην αποστρέφεστε, ερευνήστε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ζυγίζετε αν θα μείνετε ή θα φύγετε; Δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το πλανητικό σκηνικό!
Η ερωτική Αφροδίτη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον παρορμητικό Άρη από τους Ιχθύες. Η μία πτυχή σας λαχταρά τη δέσμευση και σταθερότητα, η άλλη αποζητά περισσότερη ελευθερία στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή.
Σίγουρα σας συναρπάζει η ιδέα να επιταχύνετε «κάτι»… Αλλά αύριο θα το έχετε μετανιώσει!

ζώδια σήμερα 02/06 Δίδυμοι

Χτυπά το καμπανάκι σας του άγχους, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αντιτίθεται στον διεκδικητικό Άρη από τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Δύσκολα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε ρυθμό, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας πιέζουν. Μπορεί και το ταίρι σας να εκδίδει τελεσίγραφα ή να έχει πολλές απαιτήσεις. Για να μην φτάσετε στα όριά σας, πρέπει να κατασταλάξετε στα δικά σας εσώτερα ζητούμενα… Αυτή δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως έτσι χειριστείτε τα μπερδεμένα μηνύματα, που προκαλεί η σύγκρουση των ουράνιων εραστών Αφροδίτης και Άρη. Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι, ενώ η άλλη πλευρά ξαφνικά χάνει το ενδιαφέρον της. Ίσως ένα άτομο να σας πιέζει πολύ για κάτι, πολύ σύντομα. Και ενώ θέλετε να είστε ειλικρινείς, η πρόθεσή σας εγείρει περισσότερη κυκλοθυμία. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποσυρθείτε για τώρα… Τις επόμενες μέρες θα αποκατασταθούν σταδιακά οι γραμμές επικοινωνίας!

ζώδια σήμερα 02/06 Λέων

Τα αισθήματα παίρνουν την ανιούσα, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό ευθύνεται μια γωνία έντασης, ανάμεσα στον Άρη και την φιλήδονη Αφροδίτη. Ο πολεμιστής πλανήτης σαρώνει τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων και τονώνει τον ρομαντισμό σας: Μπορεί μια πρόσφατη γνωριμία να σας εξάψει, είτε να θελήσετε να «αναβαθμίσετε» μια πλατωνική σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε μια τάση ζήλιας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκαλίσετε το τηλέφωνο του έτερού σας ήμισυ… Προτιμήστε να συζητήσετε πιθανές υποψίες σας, με ηρεμία!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η διατήρηση της γαλήνης στις σχέσεις σας δυσκολεύει, αγαπητοί Παρθένοι! Η Αφροδίτη στον 10ο Οίκο σας του μέλλοντος, συγκρούεται με τον παρορμητικό Άρη στη ζώνη σας των συμπράξεων. Ίσως να ασκήσετε πίεση σε ένα άτομο, την πιο λανθασμένη στιγμή. Αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα θέματα υπό αυτή την εύφλεκτη ατμόσφαιρα, όπως να συζητήσετε το μέλλον με ένα επαγγελματικό ή προσωπικό «ταίρι». Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας, τη γλώσσα του σώματος αλλά και τις λέξεις που χρησιμοποιείτε!

ζώδια σήμερα 02/06 Ζυγός

Καταφέρατε να υιοθετήσετε τη λογική «ο καθένας δικαιούται να ζήσει όπως θέλει», αγαπητοί Ζυγοί; Το θέμα είναι να τη διατηρήσετε, μπροστά σε μια σύγκρουση τιτάνων! Η διπλωματική Αφροδίτη στον 9ο Οίκο σας του ιδεαλισμού, συγκρούεται με τον κυριαρχικό Άρη. Ξέρετε τι θέλετε και πότε – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι νιώθουν το ίδιο και θα συνεργαστούν. Πριν κρίνετε, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη συνολική εικόνα με ειλικρίνεια. Δεν σας αναστατώνουν οι άλλοι, από μέσα σας πηγάζει η δυσφορία!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μειώστε την έντασή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Όσο κι αν σας αρέσουν οι εξάρσεις, μην προκαλείτε πιο δυνατά συναισθήματα απ’ όσο αντέχετε. Αυτό μπορεί να επιφέρει η σύγκρουση των ερωτύλων Αφροδίτης και Άρη, στις ζώνες σας του πάθους. Η ζήλια και οι μάχες ισχύος θα εκτροχιάσουν τις απόπειρες αγαστής σύμπραξης. Αντί να εστιάσετε στα δικά σας ζητούμενα, δοκιμάστε να βάλετε πρώτες τις ανάγκες της άλλης πλευράς!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Πόσο λάτρεις είστε της αλληλεξάρτησης, αγαπητοί Τοξότες; Ίσως προκύψουν κάποιες έντονες συναισθηματικές επαφές, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Αφροδίτης με τον Άρη: Η αρμονία έναντι της ορμής, στις ζώνες σας των σχέσεων! Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην παροχή βοήθειας και την ενδυνάμωση των άλλων. Γι’ αυτό αν ένα κοντινό σας άτομο στηρίζεται υπερβολικά πάνω σας, είναι καιρός να απομακρυνθείτε διακριτικά. Όσο περισσότερο δίνετε, τόσο περισσότερα οι άλλοι παίρνουν ή χρειάζονται. Σπάστε αυτό τον φαύλο κύκλο, όσο κι αν σας δυσαρεστεί!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αφυπνιστείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η διπλωματία δεν θα σας βοηθήσει, εξαιτίας μιας επιθετικής όψης ανάμεσα στη φλύαρη Αφροδίτη και τον μαχητικό Άρη. Μην δαγκώνεστε για να μην δηλώσετε ότι κάτι σας ενοχλεί, μην κάνετε τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες συμπεριφορές. Χρειάζεται η ειλικρίνεια, αρκεί να μην φτάσει στο σημείο να κάψετε γέφυρες. Μετρήστε ως το δέκα πριν μιλήσετε – αλλά να το κάνετε και με ευγένεια!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Εστιάστε στην ειρήνη, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια αιχμηρή όψη ανάμεσα στον ισχυρογνώμονα Άρη και την ειρηνοποιό Αφροδίτη, θα κεντρίσει μια ήδη πιεστική κατάσταση. Φυσικά πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας – αλλά χωρίς να χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Αν δεν θέλετε την οριστική ρήξη, στραφείτε στην ευρύτερη εικόνα και το δικό σας μερίδιο επί του θέματος. Αν η άλλη πλευρά παραμείνει επιθετική, απομακρυνθείτε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αν δεν υποστηρίξετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος περιμένετε να το κάνει; Μπορεί να αμφισβητήσετε τις ίδιες σας τις προθέσεις, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιό σας. Από τη μία πλευρά, φοβάστε πως θα είστε επιθετικοί αν μιλήσετε… Από την άλλη, βαρεθήκατε να υποχωρείτε για χάρη της ειρήνης. Επειδή το ένστικτό σας είναι συνήθως ακριβές, ζητήστε από έναν έμπιστο φίλο να σας ακούσει ώστε να εκφραστείτε σωστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365