Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη που “καίνε” την “μαυροφορεμένη” δράστρια

Συνεχίζεται το θρίλερ με την ανεύρεση της μαυροφορεμένης γυναίκας

Τι ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφος της 34χρονης στην κατάθεσή του. Περισσότερα από 100 βίντεο στη διάθεση των αρχών. Αναλύονται με ειδικό λογισμικό. Που προσανατολίζονται οι έρευνες

 
Συνεχίζεται το θρίλερ με την ανεύρεση της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Οι αρχές εξετάζουν τα πάντα μέσα από τα στοιχεία που έχουν για τη γυναίκα μυστήριο που προκάλεσε το κακό με το βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα και σύμφωνα με πληροφορίες ο κύκλος των βασικών υπόπτων έχει μειωθεί στα τρία άτομα και ήδη εξετάζεται το άλλοθί τους.

Μάλιστα σύμφωνα με το mega μια από τις τρεις υπόπτους φέρεται να έχει μπει στο κάδρο από την ίδια την 34χρονη και προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον, ενώ είναι γνωστή για τον ιδιόρρυθμο και ασταθή χαρακτήρα της.

Οι αρχές έχουν λάβει δεκάδες καταθέσεις από ανθρώπους. Μαρτυρία «κλειδί» θεωρείται αυτή του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα με το βιτριόλι ως την Θησέως, αλλά και ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται μιλώντας στο LIVE NEWS, όχι μόνο την είδε, αλλά και ήρθε τετ – α – τετ μαζί της.

«Είπα κάποια πράγματα στην αστυνομία για να βοηθήσω. Περιέγραψα πώς ήταν η γυναίκα που σταμάτησα. Κατευθυνόταν αντίθετα από τα όσα γίνονταν. Έτρεξα και την πρόλαβα. Της είπα «σταμάτα εδώ». Κι εκείνη μου απάντησε, άκουσα τη φωνή της. Υπάρχει λόγος όμως, που δεν την «εγκλώβισα», ώστε να μην φύγει τελικά. Υπάρχει λόγος και τον έχω πει στις Αρχές».

Η περιγραφή της γυναίκας – μυστήριο που φέρεται να έδωσε σε ανώτατο αξιωματικό, εκτιμάται ότι βοήθησε στην δημιουργία του σκίτσου με τα χαρακτηριστικά της.

Τα δυο λάθη της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

Δύο είναι τα λάθη τα οποία φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να «καίνε» τη γυναίκα με το βιτριόλι. Το πρώτο είναι ότι μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή και το δεύτερο ότι είχε το κινητό της επάνω της.

Φέρεται να είχε επάνω της το κινητό της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, όσο όμως, και τις δύο προηγούμενες ημέρες που είχε ξαναπάει στη Καλλιθέα για να κατασκοπεύσει το χώρο και πιθανότατα για να κρύψει το βιτριόλι.

Αναζήτηση με ειδικό λογισμικό
Καθοριστική χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση της υπόθεση με το βιτριόλι. Και αυτό γιατί στα χέρια τους έχουν περισσότερα από 100 βίντεο από την περιοχή αλλά και δεκάδες καταθέσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Μάλιστα υπάρχει ειδικό λογισμικό με το οποίο θα συγκρίνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να καταφέρουν να ταυτοποίησουν αυτή που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις τουλάχιστον 10 άτομα είπαν πως είδαν την γυναίκα όμως κανένας δεν έχει δώσει σαφή χαρακτηριστικά ενώ αρκετοί την περιγράφουν διαφορετικά.

Ποιο πρόσωπο έδειξε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Από τους πρώτους που μίλησαν στην Αστυνομία μετά την επίθεση με το βιτριόλι ήταν ο πρώην σύντροφος της 34χρονης που σύμφωνα με το star περιέγραψε στην Αρχές τι έγινε ανάμεσά τους και προκάλεσε τον χωρισμό

«Χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της.Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365