Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Γιάννης Κετικιδης: Αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση των πεζοδρομίων που βρίσκονται μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο Αριδαιας

Διαβάστε την ανάρτηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αλμωπίας:



Πολυ σημαντική μέρα η σημερινή!!!

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο πρόταση για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση των πεζοδρομίων που βρίσκονται μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο Αριδαιας και στο μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού, ύψους 201.256,10 ευρώ στο Πράσινο Ταμείο. 

Η παρέμβαση ουσιαστικά ολοκληρώνει το έργο που έχει ήδη εγκριθεί, κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο και αφορά το κομμάτι της εισόδου της Αριδαιας, μπροστά απο τα Λύκεια οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου. 

Στόχος μας όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, η δημιουργία ενός εντελώς διαφορετικού προσώπου της πόλης μας!!
Μια διαφορετική εικόνα που θα αντικρίζουν οι πολίτες που το απολαμβάνουν καθημερινά, καθώς και το σύνολο της μαθητικης κοινότητας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή!!

Να σημειώσουμε ότι οι μελέτες εκπονήθηκαν εξ ολοκλήρου από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου όπου τα παντα υπολειτουργούσαν, οι μηχανικοί του Δήμου κατάφεραν να ολοκληρώσουν το εγχείρημα ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και προσωπικά τους ευχαριστώ γι αυτό!!

3 σχόλια:

  1. Να βάψετε πρώτα τις αηδίες που είναι ζωγραφισμένες στον οικίσκο στην αυλή του σχολείου και τις βλέπουμε από την πλευρά της δικαστικής αίθουσας και αν γίνεται να γκρεμιστεί αυτός και μετά πείτε μας για την περαιτέρω αναβάθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλάτε για καλλωπισμούς και άλλα καθρεφτάκια όταν
      ΔΕΝ μπορείτε να παραδώσετε την αυλή του 2ου δημοτικού σχολείου εδώ και πάνω από 6 χρόνια?
      μάλιστα ο κετικιδης ήταν και στην προηγούμενη αρχή....
      Το θέμα του 2ου δημοτικού χωρίς αυλή... είναι για τα κανάλια
      Ανικανότητα, ανευθυνότητα, μετριότητα και αναισθησία σε συνδυασμό με την προχειρότητα γενικά του δημοσίου τομέα... έκαναν μια ολόκληρη γενιά παιδιών να έχουν φοιτήσει σε ένα δημοτικό σχολείο χωρίς αυλή, χωρίς να έχουν παίξει ούτε μια ώρα ομαδικό άθλημα γιατί απλά δεν υπάρχει χώρος....
      Τα μπαλκόνια των παιδιών είναι πιο φαρδιά....
      Απλά ντροπή....
      Ακόμη και για εσάς στα ΜΜΕ που δεν κρατάτε στην επικαιρότητα τέτοια σοβαρά θέματα!
      Επιτέλους κάντε μια σοβαρή έρευνα γιατί δεν παραδίδεται η αυλή στα παιδιά?

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365