Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 5/6 Παρασκευή

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:ζώδια σήμερα 05/06 Κριός

Ανοίξτε πανιά για καινούργιους ορίζοντες, αγαπητοί Κριοί! Η σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη αποτελεί και Πανσέληνο, που ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης.
Η θέα Τύχη θα προωθήσει τις δράσεις σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια μοναδική ευκαιρία… Μπορεί να αφορά ένα εγχείρημα, ένα ταξίδι όταν θα το επιτρέπουν οι συγκυρίες, μια επαφή που μπορεί να «εξελιχθεί» μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Τα επίπεδα του πάθους σας παίρνουν την ανιούσα, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό φροντίζει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού.
Επειδή ταυτόχρονα αποτελεί Πανσέληνο, η ανάγκη σας για επαφή είναι ακαταμάχητη και συντονισμένη με τη σαγήνη σας. Από τα εφήμερα παιχνίδια μέχρι την ουσιαστική δέσμευση, να ενδώσετε σε όλες τις παρορμήσεις σας.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φωταγωγήσουν το μονοπάτι για τα επόμενα βήματά σας… Και ίσως να αφορούν κάτι που παραβλέπετε για καιρό!

ζώδια σήμερα 05/06 Δίδυμοι

Δείτε τα όλα «διπλά», αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό επιτάσσει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Η συγκυρία ανοίγει έναν διετή κύκλο εκλείψεων στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα πάθη και τους έρωτές σας. Αλλά στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, ίσως βιώσετε ένα ορόσημο σε μια καίρια σχέση σας. Μια πολυπόθητη συμφωνία μπορεί να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά, ενώ κάποιοι θα νιώσετε έτοιμοι για να δεσμευτείτε και προσωπικά. Κάθε προσέγγιση προς αυτές τις κατευθύνσεις, θα είναι τώρα παραγωγική και παθιασμένη!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αναδείξτε την εσωτερική σας λάμψη, αγαπητοί Καρκίνοι! Λαμβάνετε βοήθεια από την Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, που θωρακίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Ξεχάστε τις διατροφικές υπερβολές του τελευταίου διαστήματος, τώρα ανοίγετε έναν νέο κύκλο υγιούς διαβίωσης. Για να απολαύσετε ακμαίοι το καλοκαίρι, φροντίστε τη διατροφή σας και εντάξτε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα μετατρέψετε το σώμα σας στον «ναό» που πρέπει!

ζώδια σήμερα 05/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ίσως δεν ξέρετε καν ότι έχετε έναν φωτεινό στόχο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη σας… Αλλά ο φτερωτός Έρωτας τον βλέπει και στοχεύει εκεί! Σ’ αυτό συμβάλλει η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, που επηρεάζει τον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία, ακόμα και μέσω ιστοσελίδες γνωριμιών. Η συγκυρία ευνοεί και την τεκνοποίηση, οπότε κινηθείτε αναλόγως… Όποιες αλλαγές κι αν θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Δώστε επιπλέον σημασία στο σπιτικό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Εκεί στρέφει την προσοχή σας η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη. Σίγουρα ασχοληθήκατε με τους χώρους σας στη διάρκεια της καραντίνας – αλλά πόσο λειτουργικές είναι οι όποιες αλλαγές
κάνατε; Ίσως χρειάζεστε μια γωνιά για τον εαυτό σας ή να θέσετε πιο ξεκάθαρους κανόνες. Κάντε ειλικρινείς συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν εκφραστείτε πιο συγκινησιακά απ’ όσο συνηθίζετε. Αλλά προφυλαχτείτε από αρνητικές δονήσεις, γιατί ίσως αποτελέσετε συναισθηματικό «σφουγγάρι»!

ζώδια σήμερα 05/06 Ζυγός

Είστε έτοιμοι να σφραγίσετε συμφωνίες, αγαπητοί Ζυγοί; Τώρα έχετε την ευκαιρία, χάρη στην Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων! Ο δρόμος ανοίγει για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες, ίσως με έναν φίλο ή συνάδελφο. Αν ήσασταν σε διαβουλεύσεις, θα καταλήξετε μέσα στις επόμενες δύο ή τέσσερεις εβδομάδες… Και φροντίστε να νιώθετε ικανοποιημένοι, γιατί η συμφωνία σας θα έχει διάρκεια!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Καιρός να μεταφράσετε τις δράσεις σας σε χρήμα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, αφορά τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Μάλιστα, ανοίγει έναν διετή κύκλο εκλείψεων σε αυτό τον τομέα σας. Με απλά λόγια, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Επίσης, θα αποκαλύψει κρυμμένες ευκαιρίες για να προοδεύσετε περισσότερο… Και αν οι απολαβές σας δεν είναι τώρα ικανοποιητικές, σύντομα θα είναι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ετοιμαστείτε για την πολυπόθητη ανάταση, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί ταυτόχρονα και Έκλειψη Σελήνης. Κάθε προσωπική πρόοδο και αλλαγή που επιδιώκατε τους τελευταίους έξι μήνες, θα δείτε να θριαμβεύει μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις αδράξετε γρήγορα. Να έχετε υπόψιν σας ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό μην αντισταθείτε: Αφήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας να ξεδιπλωθεί, όσο άβολα κι αν νιώσετε για λίγο. Γρήγορα θα βρείτε τον βηματισμό σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ενίοτε ο καλύτερος τρόπος να προοδεύσει κάτι, είναι να το εμπιστευθείτε στη ροή του σύμπαντος! Έχετε την απαραίτητη στήριξη, γι’ αυτό μην θεωρήσετε ότι είστε μόνοι. Αυτό διαβεβαιώνει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που ενδυναμώνει τον 12ο Οίκο σας πνευματικής ανέλιξης. Αφεθείτε στη φυσική σας σοφία για να βιώσετε τα δώρα που σας αναμένουν. Όταν καλωσορίσετε αυτή την ανανεωτική ενέργεια, θα προσκαλέσετε θαύματα στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ώρα να επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια δυναμική Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών εγχειρημάτων. Κάθε συνέργεια θα σας χαρίσει νίκες, με πιθανές καινοτομίες που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να εμπλακείτε στην πολιτική, τον ακτιβισμό ή την κοινοτική αρένα. Παραμερίστε κάθε εγωκεντρισμό και επιδείξετε την απόλυτα ομαδική φύση σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Οι κόποι που έχετε καταβάλει θα φτάσουν σε ένα ιδανικό ορόσημο, με εσάς έτοιμους να προοδεύσετε. Αν δεν έχετε αξιοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να τις γνωστοποιήσετε σε ευρύτερο. Προετοιμαστείτε και πρακτικά για τα νέα σας μονοπάτια: τολμήστε μια ανανέωση της εμφάνισης και της γκαρνταρόμπας σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365