Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αστυνομικοί έχουν «καθαρές» εικόνες της δράστιδος και ηχητικό ντοκουμέντο

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους «καθαρές» φωτογραφίες από τα καρέ των βίντεο ασφαλείας

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας που την ερευνά να μεταβαίνουν εκτάκτως στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται η 34χρονη.


Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους «καθαρές» φωτογραφίες από τα καρέ των βίντεο ασφαλείας, αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε η δράστις στην εταιρεία ραδιοταξί.

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν ότι η 34χρονη κοπέλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει την φωνή της γυναίκας αλλά ίσως και να αναγνωρίσει μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν απομονώσει οι αστυνομικοί από τις κάμερες την γυναίκα που της επιτέθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές νωρίτερα στην ΕΛ.ΑΣ υπήρχε αισιοδοξία, εφόσον οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον τη φωνής της δράστιδος. Τη φωνή την είχαν από τον τηλεφωνικό θάλαμο απ’ όπου κάλεσε τον ταξιτζή.

Θετικά είναι και τα αποτελέσματα από τη σάρωση όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Είναι θέμα ημερών να τη συλλάβουν, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον ταξιτζή που την παρέλαβε από τη Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365