Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

6 μυστικά tricks που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν θέλει να βγει μαζί σου

Υπάρχουν κάποια τρικς που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις άκρη

Πολλές φορές στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας τα σημάδια που σου στέλνει ένας άντρας μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα. Έτσι καταλήγεις να μην μπορείς να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται να βγει μαζί σου ή όχι. Υπάρχουν κάποια τρικς που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις άκρη και να δεις αν επιθυμεί ένα ραντεβού μαζί σου.


#1. Όταν ένας άντρας θέλει να βγει μαζί σου θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες σε κάθε του κουβέντα. Για παράδειγμα, θα σου αναφέρει κάποιο event που πλησιάζει και θα ήθελε να πάει ή θα σου μιλήσει για κάποια εμπειρία που έζησε και θα ήθελε να μοιραστεί και με κάποιον άλλον.

#2. Οι άντρες αγαπάνε πολύ την οπτική επαφή πριν από οτιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει πως αν θέλει να σου ζητήσει να βγείτε θα αρχίσει πρώτα να σε καρφώνει με το βλέμμα του. Αν δει ότι τον κοιτάς και εσύ έντονα τότε είναι πιθανόν να σου ζητήσει να βγείτε.

#3. Αν σου αφιερώνει χρόνο τότε προσπαθεί να δεθεί μαζί σου. Αν για παράδειγμα ξέρεις ότι είναι πολυάσχολος αλλά παρόλα αυτά ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί σου, τότε αυτό σημαίνει κάτι για το μέλλον σας.

#4. Αν σε ρωτάει ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμά σου, τότε ενδιαφέρεται να δει πόσο πολυάσχολη είσαι και αν θα είχες χρόνο για να βγεις μαζί του.

#5. Η μνήμη των αντρών δεν είναι τόσο δυνατή όσο των γυναικών. Έτσι, αν στην κουβέντα σας αναφέρει πράγματα που του έχεις πει άλλες μέρες τότε σίγουρα τον ενδιαφέρεις πολύ!

#6. Το χιούμορ είναι ένα κριτήριο για να δεις αν του αρέσεις. Αν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να γελάσεις τότε ετοιμάσου γιατί σύντομα θα σου ζητήσει να βγείτε οι δυο σας.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365