Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο 9χρονο κοριτσάκι! Το άγνωστο δράμα της άνεργης μητέρας του

Στο φως η άγνωστη αλήθεια

Ανάστατη η Ρόδος από την αποκάλυψη για τη λιποθυμία της 9χρονης μαθήτριας. Κατέρρευσε μέσα σε φούρνο που είχε πάει με τη μητέρα της, για να αγοράσουν ένα ψωμί. Άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος η μάνα που προσπαθεί μόνη να θρέψει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Στο φως η άγνωστη αλήθεια.

 
Η Ρόδος στο επίκεντρο για μια ιστορία που προκαλεί προβληματισμό. Ένα 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε μέσα σε φούρνο από την πείνα και οι αποκαλύψεις, άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Στη Ρόδο του 2020, ένα κοριτσάκι έπεσε λιπόθυμο από την πείνα μέσα σε ένα φούρνο! Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα του, αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δύο κορίτσια της, όμως τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν.

Η γυναίκα έχει δύο κοριτσάκια εννέα ετών και προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της, καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Το επίδομα των 800 ευρώ εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται, αδυνατώντας να καλύψει τις ανάγκες της μονογονεϊκής οικογένειάς της.

Το απόγευμα της Δευτέρας (22-06-2020), η μητέρα με την κόρη της, μπήκαν μέσα στο φούρνο για να αγοράσει με τα ελάχιστα χρήματα που είχε πάνω της, ένα σκέτο ψωμάκι για να φάει η μικρή και να ξεγελάσει την πείνα της. Το παιδί όμως, νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα που η αξιοπρεπής μητέρα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μόνη της.

Η γυναίκα αναζητά εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κοριτσάκια της και να μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις της, όπως με συνέπεια και αξιοπρέπεια κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, αυτή η ιστορία, είναι μια από τις πολλές που εκτυλίσσονται πίσω από τις κλειστές πόρτες ανθρώπων που παραμένουν χωρίς εργασία, σε μια Ρόδο άδεια από τουρίστες, με τις περισσότερες εποχιακές επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές και με το μέλλον να προδιαγράφεται μαύρο κι άραχλο…

Το άδειο ως χθες ψυγείο της γέμισε με τρόφιμα, έπειτα από την παρέμβαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγία Σοφία», που δια της προέδρου κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως για την περίπτωση. Ήδη από χθες οι ανάγκες της οικογένειας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καλύφθηκαν από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγία Σοφία» που έχει αναλάβει πλέον τη στήριξη της οικογένειας.

Αυτό που ζητά η μητέρα των δύο κοριτσιών, είναι μια εργασία για να μπορέσει να στηρίξει αξιοπρεπώς την οικογένειά της, όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα. Όπως δήλωσε η κ. Μανιά, η μητέρα δεν ζητά χρήματα και οι ανάγκες για τρόφιμα θα καλυφθούν από τον Σύλλογο για όσο χρειαστεί. Αυτό που επείγει, σύμφωνα με την κ. Μανιά είναι να βρει εργασία η μητέρα, η οποία είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος και στηρίζει μόνη της την οικογένειά της.

Πηγή: dimokratiki.gr

2 σχόλια:

  1. Τα δικα μας παιδιά πεινάνε, οι γονείς δεν μπορουν να ανταποκριθούν πλεον σε αυτό το μπουρδελο κρατος που ζούμε και τα παιδια των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ δικαιούνται ποσα χρήματα ημερησίως. Εκτος του οτι οποιος μπαίνει παρανομα στην χωρα δικαιούται δωρεαν σπιτι ρευμα υγεια, επιδοματα. Οι Έλληνες εαν δεν πληρωσουν μια δοση ενος δανειου τους πετανε στον δρομο. Αυτη ειναι η κατάντια μας δυστυχώς. Ευτυχώς υπάρχει ακομα λιγη ανθρωπια απο σωματεία,εκκλησίες και δημους αλλιώς θα ειχαμε χαθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή λοιπόν είναι η κυβέρνηση που θα στηρίξει όλους τους ανέργους με παραταση ανεργιας Για ολες τις οικογένειες αλλά μας ελεγαν και αλλα κανουνε θα πρεπει να ντρεποντε δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές οικογένεεις που ανήκουν σε αυτά τα επαγγέλματα που πινανε που φτάσαμε λοιπόν να λυποθημουν άνθρωποι από την πινα και ιδικά μικρά παιδάκια. Ρωτω όλους αυτούς που έχουν την εξουσία στα χέρια τους αν τα δικά τους παιδια πινανε ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365