Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Δήλωση Δημήτρη Μπινου για την ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Πιπεριάς - Μικροχωρίου

Δήλωση

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ - ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ: ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΤΑΞΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Άλλο ένα έργο που προγραμμάτισε και ενέταξε η δική μας Δημοτική Αρχή, βρήκε σήμερα το δρόμο της υλοποίησης.



Αναφερόμαστε στην ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Πιπεριάς - Μικροχωρίου του Δήμου Αλμωπίας. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 203.000 ευρώ, εντάχθηκε το 2018 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και στη δράση Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική γη και Κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Πρόκειται για ένα έργο που προγραμματίσαμε μαζί με τον τότε Πρόεδρο Γιάννη Μπαρμπαγιάννη, έναν άξιο συνεργάτη που νοιάστηκε πραγματικά για το χωριό του και πρόσφερε πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Το σχεδιάσαμε, το εξασφαλίσαμε και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να το βλέπουμε να υλοποιείται, με στόχο να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των αγροτών μας.

Γραφείο Τύπου
Η Αλμωπία της Καρδιάς μας

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κύριε Μπίνο
    Τώρα περιμένετε να σας ψηφίσουμε επειδή κάνατε το έργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα φαίνονται οι υποσχέσεις έκαναν φτερά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365