Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση από την διεύθυνση Δασών

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:



Από την Διεύθυνση Δασών Πέλλας, ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η βοσκή των προβάτων και μεγάλων ζώων για πέντε (5) έτη και των αιγών για επτά (7) έτη, από την ημέρα της πυρκαγιάς (27-10-2019, στην έκταση που κάηκε στις θέσεις «Μαυροκορυφή και Λουλούδι», της περιοχής της ΤΚ Προμάχων στα τμήματα Ε1, Ε2, Ε3 και Ε4.(ΑΔΑ ανακοίνωσης 9Π7ΧΟΡ1Υ-ΝΚΘ).


6 σχόλια:

  1. ελέγχει με κάποιον τρόπο το Δασαρχείο ότι συμβαίνει στα βουνά? ή απλά βγάζουμε ανακοινώσεις?
    Υγ. Πόσες αναδασώσεις θα γίνουν ή έγιναν το 2020 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα στα βουνά κόβουν περανομα εκατοντάδες δέντρα ολοι γνωρίζουν τι γίνετε. Ολοι εχουν βάλει εναν εργάτη και κόβει και μετά φυλάνε και κατεβάζουν. Γιατί δεν γίνετε κάτι γι αυτό και μη μου πείτε οτι δεν ξέρετε. Κάθε χωριό εχει τους δικους του που τους ξέρουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον ξέρεις ποιος είναι πάνε κάνε μια δημόσια καταγγελία με ονοματεπώνυμο και οι αρχές ίσως κάνουν αυτό που πρέπει

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω .Λύνουν το οικονομικό τους πρόβλημα με την παράνομη υλοτομία εις βάρος όλων μας. Βαρέθηκα αυτό το κάντε καταγγελία για να τους πιάσουμε που λένε οι αρμοδιοοι. Κυκλοφορειστε το απόγευμα με ενα επιβατικό αυτοκίνητο να δείτε πως τους πιάνεται να κατεβάζουν με τρακτέρ και φορτηγά τα παράνομα ξύλα. Πρέπει κάποια στιγμή κάτι να λειτουργήσει σωστά έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχοληθείτε λίγο με το θέμα τις παράνομης υλοτομίας Ούτε εν ρεπορτάζ δεν υπάρχει μόνο Μπατσης Μπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα ζώα που βοσκανε στα χωράφια κανείς δεν μιλάει...
    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365