Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας: Επείγουσα ανακοίνωση για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» ενημερώνει τις πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ, να απευθυνθούν στα ΚΕΠ προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση για τη λήψη του επιδόματος των 1.000 ευρώ και 700 ευρώ αντίστοιχα από τον ΟΠΕΚΑ. 


Καταλυτική ημερομηνία η 26η Ιουνίου 2020.

Για τον σύλλογο
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Κοντάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365