Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πιο κοντά από ποτέ στη Β' Εθνική ο Αλμωπός Αριδαιας

Σίγουρα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο στους συντελεστές

Πιο κοντά από ποτέ στην συμμετοχή του στην Β' Εθνική κατηγορίας βρίσκεται ο Αλμωπός Αριδαίας, μετά από την απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, εφαρμόζοντας ένα μοντέλο από το παρελθόν.



Σύμφωνα με πληροφορίες η Super League 2 και η Football League στην οποία αναμενόταν να αγωνιστεί ο Αλμωπός, καταργούνται και γίνονται ενιαία κατηγορία σαν την πάλαι ποτέ Β Εθνική, η οποία θα περιέχει 2 ομίλους Βόρειο και Νότιο από 16 ομάδες.

Σίγουρα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο στους συντελεστές. 

Να τονίσουμε επίσης πως για την Κυριακή 21/6 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, είναι προγραμματισμένη η επαναληπτική Γ.Σ. του Αλμωπού, στην οποία αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και να μπεις η ομάδα σε ρυθμούς Γ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365