Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Αλμωπία: Έντονη δυσοσμία από το ποτάμι που διέρχεται μέσα από την Τ.Κ. Τσάκων

Σίγουρα οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος

Παράπονα δέχθηκε η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Τ.Κ. Τσάκων Αλμωπίας.



Συγκεκριμένα μας ενημέρωσαν πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη και ανυπόφορη δυσοσμία από το ποτάμι που διέρχεται μέσα από την Τ.Κ. Τσάκων, σε τόσο έντονο βαθμό που δεν μπορούν να κάτσουν στα μπαλκόνια και στις αυλές τους.

Σίγουρα οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος.

9 σχόλια:

  1. οι αντιδήμαρχοι δεν αντέχουν τη ζέστη.Τώρα ξεκουράζονται.Μην τους ενοχλείται.Έχουν και δουλειές.Με το Δήμο θα ασχολούνται τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάτε να δείτε τι γίνετε στην φιλωτεια έντονη μυρωδιά βγαίνει από τα φρεατια που κατασκευαστηκαν για τα όμβρια ύδατα αλλά μέσα πέφτουν οι βοθροι από τα σπίτια. Να έρθουν να κάνουν έλεγχο. Υπάρχουν κ πολλά κουνούπια μολυσμένα αίσχος

      Διαγραφή
  2. Δεν πιστεύω να τους ξύπνησε κανείς! Έχουν να κάνουν like πρώτα... τεμπελαριό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνεις βόθρο στο σπίτι σου, θα το απολαμβανεις κάθε μέρα... Δεν σου φταίει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή εμείς που έχουμε είμαστε χαζοι απολαμβάνουν τις μυρωδιές των άλλων; κάνε μια βόλτα όταν κατεβαίνεις προς την πλατεία κ θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να είναι αυτή η λύση.Όντως: οργανωμένος και με επίβλεψη ειδικού κατασκευή βόθρου.Όχι όμως όπως θέλει ο καθένας και όπως νομίζει.Ελεγμένος βόθρος.
    Υγ.οι αντιδήμαρχοι που κρύβονται ? εάν βρίσκονται εκτός αλμωπίας για εξασφάλιση χρηματοδότησης ζητάμε συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις.Πόσοι στο Δήμο Αλμωπίας είναι ειδικοί σε θέματα περιβάλλοντος? οι ειδικοί σύμβουλοι του Δημάρχου δεν έχουν τέτοιες γνώσεις? πληρώνει καλά λεφτά ο Δήμος τους ειδικούς συμβούλους.Κανείς δεν δέχτηκε αμισθί.Όλοι θέλουν μισθό απ ότι ακούγεται.Δήμαρχε ακούς ή φωνάζεις η μακεδονία ειναι ελληνική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε να δείτε τι μυρωδιά στην πλατεία στους τσακους και μετά πείτε για μυρωδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για άλλη μία φορά το καθάρισαν μόνοι τους ο Δήμος δν φάνηκε πότε....κρίμα!!οικιοθελώς μπήκε κάποιος Κ το έκανε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365