Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Αλμωπία: Σκηνές ταινίας χθες βράδυ με καταδίωξη υπόπτου οχήματος

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως

Σκηνές ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στην Αλμωπία.



Όλα ξεκίνησαν από την περιοχή του Κιλκίς όπου έγινε αντιληπτό από την αστυνομία ύποπτο όχημα και ακολούθησε καταδίωξη. Το ύποπτο όχημα στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τις αστυνομικές δυνάμεις έφτασε μέχρι την Αριδαία, αλλα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας, με τους κατοίκους της περιοχής μας να ξυπνούν τρομαγμένοι απο τις σειρήνες των περιπολικών.

Τελικώς κοντά σε τ.κ. του Δήμου Αλμωπίας το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε και αποδείχθηκε πως μέσα υπήρξαν παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις του Κιλκίς, της θεσσαλονίκης, της Πέλλας και φυσικά του Α.Τ. Αλμωπίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365