Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Αλμωπος: Χωρίς απαρτία η Γ.Σ. - Όλα όσα ειπώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο του Aridaia365.gr

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προγραμματισμένη για σήμερα Γ.Σ. του Αλμωπου Αριδαίας.



Παρόν ήταν 40 περίπου άτομα, ανάμεσα τους πολλά μέλη της διοίκησης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης καθως και κάποιοι εκ των αντιδημάρχων.

Αρχικά τονίστηκε πως με την άνοδο του Αλμωπου στις επαγγελματικές κατηγορίες θα πρέπει να γίνει η σύσταση της ΠΑΕ.

Σήμερα δεν υπήρχε απαρτία για να εκλεγεί η Επιτροπή για την σύσταση της ΠΑΕ. Ένα θέμα κυρίως τυπικό. Την άλλη βδομάδα την ίδια μέρα και ώρα Θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η Γ.Σ για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Θα δημιουργηθεί νεα ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ.

Εκκρεμεί το μετοχικό κεφάλαιο το οποίο θα ανακοινωθεί από την λίγκα στην οποία θα αγωνίζεται ο Αλμωπος τη νέα σεζόν.

Στην συνέχεια έγινε ένας διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκόμενους για την επόμενη μέρα του Αλμωπου.

Αρχικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, δήλωσε πως θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στην ομάδα. Τόνισε πως καλό θα είναι να πάρει μετοχές ο κόσμος για να ενισχυθεί ταμειακά ο σύλλογος. Κλείνοντας ανέφερε πως τα Λουτρά Ποζαρ στα οποία είναι πρόεδρος, θα δώσουν ότι χρειαστεί από ιματισμο στην ομάδα.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Αλμωπου Φώτης Παντελιδης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας:

Απολογισμός:
Έσοδα 20.900
Εξοδα: 20.900 (χωρίς το μπάτζετ της ομάδας)
Ταμειακό μηδέν

Ενώ δήλωσε πως αγωνιστικά η σεζόν είναι πετυχημένη και πλέον όλοι στο σύλλογο περιμένουν στήριξη από τον κόσμο για την σύσταση της ΠΑΕ, μέσα από την αγορά μετοχών. Επίσης ανέφερε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει σε ποια επαγγελματική κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννιδης και υπεύθυνος των ακαδημιών, έκανε τον απολογισμό της Ακαδημίας, τονίζοντας πως του χρόνου θα υπάρχει και Κ17.

Ο αντιδήμαρχος Γιαννης Κετικιδης ενωμερωσε για το θέμα του γηπέδου. Τόνισε πως τρέχει η αδειοδότηση, από κει και πέρα ανέφερε πως η πολιτεία πρέπει να πράξει τα δέοντα.

Τέλος γίνονται επαφές για παρεμβάσεις μέσα στο γήπεδο, μάλιστα έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες.  Δεδομένα τη νέα σεζόν ο Αλμωπος θα παίζει στην Αριδαία.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη βδομάδα.

Δείτε τις φωτο του Aridaia365.gr:
































1 σχόλιο:

  1. μπράβο στο Δήμαρχο που θέλει να πάρει ενεργό ρόλο.Αυτό μάλιστα! Είναι απ τα ευχάριστα!
    Τα περισσότερα είναι τυπικά και περιμένουμε μοίρασμα μετοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365