Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Να ανοίξουν τα Λουτρά Ποζάρ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ζητά ο Διονύσης Σταμενίτης

Δελτίο Τύπου

«Τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας ο Βουλευτής ζητάει να δοθεί η δυνατότητα να ανοίξουν τα Λουτρά Πόζαρ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».Επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης με βασικό αντικείμενο το άνοιγμα των Λουτρών Πόζαρ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 
Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα του ανοίγματος του χώρου των Λουτρών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τη διασφάλιση της τήρησης όλων των ιατρικών πρωτοκόλλων και των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα, ότι η δημοτική επιχείρηση διαχείρισης των Λουτρών έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και στη λήψη των μέτρων προστασίας ώστε η υποδοχή των επισκεπτών να γίνει με ασφάλεια. 

Στα πλαίσια αυτά, ο Βουλευτής είχε επικοινωνία τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη όσο και με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, με τον οποίο είχε συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας στο Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με το θέμα. 

Επιπρόσθετα, ο κ. Σταμενίτης, εκτός του αιτήματος για το τριήμερο που έρχεται, ζήτησε να ενημερωθεί για το σχεδιασμό της ηγεσίας του Υπουργείου αναφορικά με τον ιαματικό τουρισμό, σημειώνοντας ότι τα Λουτρά Πόζαρ αποτελούν μια από τις σημαντικότερες τουριστικές περιοχές και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. 

Ο Υπουργός ενημέρωσε το Βουλευτή ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού ενισχύουν τον εσωτερικό τουρισμό μέσα από τη λήψη τριών πρωτοβουλιών: 
1. Για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ, προβλέπεται επαύξηση των κονδυλίων ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.
2. Με το πρόγραμμα φορολογικής ελάφρυνσης των επιχειρήσεων ώστε να παρέχουν κουπόνια στους εργαζόμενους με στόχο ο ιδιωτικός τομέας να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.
3. Με την αναβίωση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», ύψους με 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναφορικά με το αίτημα για άνοιγμα των Λουτρών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όλοι οι αρμόδιοι διαβεβαιώσαν τον κ. Σταμενίτη ότι θα εξεταστεί και σύντομα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365