Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Χρήστος Μπάτσης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος: "Όλα μαζί σε έναν τόπο, με ένα όνομα: Αλμωπία"

Δελτίο Τύπου

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η σημερινή, η οποία γιορτάζεται εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, βιώνουμε την πραγματική ανάγκη του ανθρώπου να εγκαταλείψει τον αστικό, βιομηχανοποιημένο τρόπο  ζωής και να βρει καταφύγιο στην φύση.


Ο τόπος μας, προσφέροντας την ανέγγιχτη, πρωτόπλαστη φύση, την καθαρότητα της ψυχής του μέσα από την ήρεμη ζωή των κατοίκων του στα πολυάριθμα χωριά του, είναι το ιδανικότερο καταφύγιο ενός απαιτητικού επισκέπτη που θέλει να ξεφύγει, με ασφάλεια, από τη θλιβερή αστική πραγματικότητα.

Η αξία του απλού, του πραγματικού, του πηγαίου, ο διαχρονικός θησαυρός της φύσης, το χρυσάφι της γης χωρίς χρηματιστηριακή τιμή, το άσπιλο και αμόλυντο, το ιατό και ιάσιμο, αυτό που λέει ο Αριστοτέλης, ότι δεν είναι ο γιατρός, η ιατρική εκείνη που θεραπεύει την αρρώστια.   

Όλα μαζί σε έναν τόπο, με ένα όνομα: Αλμωπία 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία. Για την παράνομη υλοτομία θα μιλήσει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν ξεσκίσει τα πάντα. Το δασαρχείο, η αστυνομία και ο δήμος παίρνουν μίζες; Γιατί δεν κάνουν τίποτα; Φορτηγάκια και αγροτικά χωρίς πινακίδες με παράνομους ξυλοκόπους ροκανίζουν τον τόπο. Πάρε από Προμάχους, Λουτράκι, Αριδαία, Φούστανη, Θηριόπετρα, Κωνσταντία, παντού τους πετυχαίνεις. Ο δημόσιος μισθός πέφτει κάθε μήνα κι αυτοί πίνουν ύσηχα το καφεδάκι τους. Ντροπή είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365