Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση Προέδρου Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας προς τους παραγωγούς

Ενημέρωση προς τους παραγωγούς

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας ενημερώνει τους παραγωγούς, ότι άνοιξαν οι επίσημες δηλώσεις του ΕΛΓΑ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχείο της Αριδαίας έως της 15 Ιουνίου.
Τα παραπάνω ισχύουν για τους παραγωγούς οι οποίοι πραγματοποίησαν τις ανεπίσημες δηλώσεις. Ισχύει για επιτραπέζια Ροδάκινα - Νεκταρίνια, Δαμάσκηνα, Βερίκοκα, Κορόμηλα.

Ταρασίδης Θεόδωρος: Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365