Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Πώς αξιολογούν τον Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή

Το 48% αξιολογεί "σίγουρα θετικά" την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού

Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται οι πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας από την κυβέρνηση σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.


Το 48% αξιολογεί "σίγουρα θετικά" την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση, ενώ το 55% αξιολογεί "σίγουρα θετικά" την επιστημονική επιτροπή και τον καθηγητή Τσιόδρα.




Το 56% αξιολογεί "σίγουρα θετικά" το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό και το σύστημα υγείας στην επιδημία ενώ σε ερώτηση για το πόσο ανησυχεί τον κόσμο η επιδημία μετά τη χαλάρωση των μέτρων επικρατούν οι απαντήσεις "αρκετά" και "μέτρια" με ποσοστό 27% έκαστη.

Στην ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν την Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές το 42,5% των πολιτών απαντά ΝΔ, ενώ το 23% ΣΥΡΙΖΑ (από 22%). Το 6% απαντά Κίνημα Αλλαγής (σταθερό), το 5% ΚΚΕ (από 5,5%), το 3,5% Ελληνική Λύση (από 4%), το 3% θα ψήφιζε ΜέΡΑ 25 (από 2,5%), 6% δηλώνει ότι θα ψήφιζε άλλο κόμμα (σταθερό), 4% λευκό, άκυρο ή αποχή (από 3,5%). 7% των ερωτώμενων είναι αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν (από 8%).



Όσον αφορά το ποιος εκ των κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός το 50% των ερωτώμενων απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (έναντι 51% στην προηγούμενη έρευνα), ενώ το 24% ο Αλέξης Τσίπρας (23%). 21% απαντά κανένας από τους δύο (22%). 5% δηλώνει δεν ξέρω/δεν απαντώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365