Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ο Λάκης Προκοπίδης για την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπία

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Προκοπίδη

Την Δευτέρα 15/6/2020, συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, με κυρίαρχο θέμα ημερήσιας διάταξης, την ενημέρωσης από τον Δήμαρχο, για την πεζοδρόμηση οδών της πόλης της Αριδαίας.



Αρχικά, το μέλος της Επιτροπής Ευάγγελος Προκοπίδης, ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, η εξέλιξη στο θέμα του κολυμβητηρίου Αριδαίας, μετά την κατάθεση του σχετικού Βουλεύματος. Τόνισε, ότι ο Δήμος θα πρέπει να ζητήσει παράσταση πολιτικής αγωγής και αντίγραφο του Βουλεύματος έτσι ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευση του υπόλοιπου ποσού, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Για το θέμα των πεζοδρομήσεων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Προκοπίδης Ευάγγελος αναφέρθηκε στις λανθασμένες διαδικασίες που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή και στην έλλειψη διαλόγου με τους φορείς της πόλης.

Η μερική και επιλεκτική επικαιροποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της Πόλης(1986) αλλάζει την φιλοσοφία του και ουσιαστικά ακυρώνει όλον τον σχεδιασμό. Πεζοδρόμηση σημαίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση, βάσει μελετών και όχι τοποθέτηση κορδελών, τις οποίες βγάζουμε κατά το δοκούν. Επανέλαβε την θέση του, που εξέφρασε στη διάρκεια της ψηφοφορίας, ότι η οδός Κύπρου και οι υπόλοιποι δρόμοι να παραμείνουν ανοικτοί, όσο λειτουργεί η αγορά και να κλείνουν στη συνέχεια.
Τέλος, χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του, δεν αρνήθηκε αλλαγές, μετά τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365