Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Νίκος Παρούτογλου: Δέχθηκε παράπονα από κατοίκους της Αψάλου - Ανακοίνωσε σε ποια χωριά θα τοποθετηθούν υδρόμετρα

Στην Άψαλο για να έχει συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπιάς Νίκος Παρούτογλου

Στην Άψαλο για να έχει συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπιάς Νίκος Παρούτογλου, ο οποίος δέχθηκε τα παράπονα των κατοίκων, ενώ ανακοίνωσε πως θα τοποθετηθούν υδρόμετρα σε κάποιες Τ.Κ. του Δήμου.


Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως θα τοποθετηθούν υδρόμετρα στις Τ.Κ. Πολυκάρπης, Φούστανης, Ριζοχωρίου, Θηριόπετρας και Νερομύλου.

Επίσης ο κ. Παρούτογλου δέχθηκε τα παράπονα και τις αντιδράσεις των κατοίκων για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ, με τον ίδιο να απαντάς πως η συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική έχει ψηφιστεί πριν αναλάβει ο ίδιος.

9 σχόλια:

  1. να δώσει στοιχεία αναλυτικά με πρώτη τη μισθοδοσία του.Ποια είναι η αμοιβή του Κυρίου Παρούτογλου και ποια του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ.
    Δώστε αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, έχουμε κάνει άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα στο παρελθόν. Επίσης αν μπείτε στην διαύγεια του Δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα στην διαύγεια της ΔΕΥΑ, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα όσα ψάχνετε για την μισθοδοσία.

      Διαγραφή
    2. Πολυ σωστος φιλε μου!!!

      Διαγραφή
    3. Για πια διαυγεια μιλας? Οταν γίνονται παράνομες παροχές νερού ως (χατητακι) σε συγκεκριμένη κύρια... κ μάλιστα με την έγκριση του κυρίου προέδρου της δευα?! Κ μάλιστα χωρίς να υπάρχει αίτηση κ χωρίς ν πληρωθεί το ανάλογο πάγιο σύνδεσης! Πέρα του ότι γίναμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας κατά μπαρουτογλου (ευαγγέλιο) διότι μας απαξίωσε όταν του αναδείξαμε την παρανομία αυτήν, κ μάλιστα έσφιξε κ χέρια υποσχόμενος ότι θα την κλείσει... κ σύντομα θα λάβουμε κ επίσημα επιστολή του! Τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν κ μετά από δύο μήνες στείλαμε δικηγόρο στην ΔΕΥΑ για να σταματήσουμε την παρανομία αυτήν! Μόνο αίσχος κ ντροπή μας γέμισε αυτή η κίνηση εκεί στην διοίκηση της ΔΕΥΑ! Είναι κρίμα κ πολύ λυπηρό να υπάρχει ο νόμος κ να τον διαχειρίζονται όπως αυτοί θέλουν κατά αρεσκείας τους! Λες κ ειναι το μαγαζάκι του πατέρα τους!

      Διαγραφή
  2. Ο διευθυντής της δευα σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου έχει μισθό περίπου 2000€. Η δευα είναι κοινωφελής μη κερδοσκοπικόυ χαρακτήρα και υπάγεται στο ιδιωτικό δίκαιο..Ο μισθος του είναι μεγαλύτερος στρατηγού .. διευθυντή κλινικής κ.ο.κ Είναι δυνατόν σέ μια χρεοκοπημένη επιχείρηση Ν αμείβεται Μ αυτόν τον μισθό?? Τα περί Διαύγειας είναι υπεκφυγές .. Όταν όλοι οι εργαζόμενοι ιδιωτικοι και δημόσιοι έχουν υποστεί μειώσεις .. πόσες μείωσεις έχει υποστεί ο διευθυντής??? Μήπως τελικά είναι ιδιωτική επιχείρηση του διευθυντή????( ΚΑΒΟΥΡΑΣ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστές παρατηρήσεις! Έτσι ακριβώς σκέφτετΑι όλος ο κόσμος! Η επιχείρηση είναι χρεωκοπημένη και οι μισθοί των Αιρετών Δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 1.000 ευρώ . Είναι χρήματα των δημοτών , η Αλμωπία είναι ένας απ τους φτωχότερους Δήμους της χώρας.Ξυπνήστε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 11.34 καλά τα λες. Θα πρέπει να ξέρεις εσύ και άλλοι ότι ο κ. Δντης πάει και το Σάββατο το μεσημέρι και εργάζεται σκληρά στην ΔΕΥΑ.Μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκληρά σε χρεωκοπημένη επιχείρηση; Ποιος ελέγχει το διευθυντή σε τεχνικά θέματα; Χωρίς πραγματικό εργοδότη είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πού και πώς θα γίνει η προμήθεια των υδρομετρων; Είναι πολλά τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365