Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου από την Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Διαγράμμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, υλοποιείται από την  Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας. Πρόκειται για τη διαγράμμιση της Παλαιάς Εθνικής Οδού, από τη διασταύρωση του Μελισσίου μέχρι το Μαυροβούνι και την Νέα Εθνική οδό, σε μήκος 20 χιλιομέτρων. Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η ασφάλεια του οδικού δικτύου, τόσο της Εθνικής οδού όσο και της επαρχιακής που εξασφαλίζει την επικοινωνία στο εσωτερικό και μεταξύ των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα κατά τη σύνταξη του Τεχνικού μας Προγράμματος. 

Η παλαιά Εθνική Οδός και το συγκεκριμένο κομμάτι για το οποίο υλοποιείται η διαγράμμιση, με άρτιες προδιαγραφές που ετοίμασαν οι τεχνικές υπηρεσίες, αποτελεί έναν δρόμο υψηλής κυκλοφορίας. Εκατέρωθεν του δρόμου υπάρχουν πολλά αγροκτήματα, βιομηχανίες, αγροτικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις, καθώς και οικισμοί με σημαντική οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα. Η σήμανση του οδικού δικτύου ήταν ένα πάγιο αίτημά τους που αυτές τις ημέρες υλοποιείται και, μαζί με τα υπόλοιπα έργα κοπής χόρτων, συντηρήσεων, φωτισμού που υλοποιούμαι, συμπληρώνουν την ασφάλεια διερχόμενων οχημάτων, προσώπων και αγαθών».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365