Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Απάντηση κατοίκου Φούστανης σε δημοσίευμα

Διαβάστε αυτούσια, όπως μας στάλθηκε, η απάντηση σε δημοσίευμα του κατοίκου της Φούστανης Μαυρίδη Σταύρου

Διαβάστε αυτούσια, όπως μας στάλθηκε, η απάντηση σε δημοσίευμα του κατοίκου της Φούστανης Μαυρίδη Σταύρου:



Φούστανη 15 Ιουνίου,
Με βάση το δημοσίευμα σας κύριε Σαμάνδη και λοιποί «ανώνυμοι», ηρωικοί υπερασπιστές αυτού του ηλίθιου διαδικτυακού έπους της διχόνοιας του δύσμοιρου χωριού μας, που τελειωμό δεν έχει επιτέλους και πάντα εις βάρος των πολιτών του, γραμματιζόμενων και μη , ισχυρίζεστε, ότι κάποιοι άνθρωποι εν μέσω πριν(;), μετά(;), κατά τη διάρκεια(;)της μη επιθύμητης κατάστασης που επιβλήθηκε στο δύσμοιρο, όμορφο χωριό μας και που αυτό το ονόμασαν κάποιοι άλλοι επίσης «καραντίνα» (Η λέξη σαν λέξη προέρχεται από τη Βενετία, όπου την εποχή της ενετικής δημοκρατίας τα προϊόντα που εισάγονταν εκεί έμεναν αποκλεισμένα για 40 μέρες σε ένα νησί για υγειονομικούς λόγους ασφαλείας πριν διοχετευτούν στις εγχώριες αγορές.) χρηματίστηκαν από κάποιους άλλους , με τη σειρά τους με άγνωστο ποσό, που κατά καιρούς και κατά τη διάρκεια της όλης «περιπέτειας» μεταλλάχτηκε πάμπολλες φορές.

Άρα κάνοντας μια σύνοψη όλων των παραπάνω του γραπτού λόγου σας και με απλά, κατανοητά λόγια «κύριε» Σαμάνδη και λοιποί ανώνυμοι παρατρεχάμενοι συμπολίτες μας και μιας και δε μιλάμε για κεράσια, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ, γιαρμάδες, πατάτες κλπ οι εθελοντές του ανεπίλεκτου δεκαπενθήμερου της ντεμέκ η δήθεν «καραντίνας» του χωριού μας από άλλους πάλι εις βάρος και πάλι αθώων συγχωριανών μας, ΟΛΟΙ οι εθελοντές του δεκαπενθήμερου χρηματίστηκαν. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ! Καλείστε λοιπόν κύριε Σαμάνδη να αποδείξετε όλα όσα ισχυρίζεστε με ατράνταχτες, χειροπιαστές αποδείξεις ξεχωριστά για τον καθένα. Αν σέβεστε τον εαυτό σας και την υπόληψή σας στην κοινωνία. Αλλιώς καλό θα ήταν να κάτσετε στα αυγά σας και να μετράτε τα λόγια σας, γιατί αυτό το χωριό «κύριε» Σαμάνδη έχει αξία, ιστορία και αξιοπρέπεια! Σε άλλη περίπτωση αν έχετε πρόβλημα και δε σας αρέσει «κύριε» Σαμάνδη να πάρετε των ομματιών σας, το αντηλιακό, το μαγιουδάκι σας και σε άλλη παραλία! Μιας και απ’ όσο γνωρίζω είστε και κάτοικος του όμορφου αυτού χωριού μου. Δυστυχώς για τη μοίρα του! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και των αληθινών πεπραγμένων. 

(Το παρόν κείμενο είναι μια πρωτοβουλία-διαμαρτυρία εμού του ιδίου,
 έχει σταλεί σε όλα τα ενημερωτικά sites της περιοχής μας και αναρτάται 
χωρίς καμία απολύτως ευθύνη του διαχειριστή της εκάστοτε σελίδας.)

Μαυρίδης Σταύρος του Παναγιώτη

14 σχόλια:

  1. Afto.apoklijete.na.to.sitexe.o.mavridis.
    Kapjos.alos.to.egrapse.ja.toso.sajini.den.nomizo.
    Oti.ine.o.mavridis.🤩🤩🤩🤩🤩🤩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις;!
    Δεν καταλάβαμε τίποτα!Το μόνο που καταλάβαμε είναι ότι για να νιώσεις την ανάγκη να βγεις να μιλήσεις κάτι σε καιει, εν μέσως, πλην σαφώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεμετη χεστηκε για σενα ο σαμανθης .... εσυ το 5μηνο το πηρες παντως.Καλα κανεις και βγαινεις και υπερασπιζεσαι τον μπαντση σαν σωστος παρατρεχαμενος του αλλα εσυ εισαι η τελαυταια τρυπα του ζουρνα σε ολο αυτο.Μην ζοριζεσαι να αποδειξεις την αθωοτητα σου καημενε ..κανει μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβω φιλε πεςτα να δουναι πιι ιμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαυρίδη πες αλεύρι..το 5μηνο σε περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα ζορια εχετε στη Φούστανη ακόμη;Μας έχετε κουράσει με την αρρώστια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μας πούνε τι έγινε με τα καλαμπόκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε φιλε μπραβω σου γραψτους οσα πιρες τους κενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε και γραμματιζομενους στη Φούστανη καλέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους υπαλληλους εννοούσε κορονοιε εσυ γιατί θιχτηκες μάθε να διαβάζεις τι λέει ο καθένας
    Για την εθελοντική κουζίνα εννοούσε, πω ρε ρεζίλι γίνεστε μόνοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αρουραίοι κυνηγανε γατες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο σωστό είπες φίλε! Ποιός οι αρουραίοι

      Διαγραφή
  12. Γιατι βρε σταυρακι μου λες χαζά και μας κάνεις ρεζίλι αρκετά δεν τρσβηκε το χοριο εξαιτίας της αμέλειας μερικών ανθρώπων? Σωπαστε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365