Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. της Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Ασφαλτόστρωση πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί σε κεντρικούς δρόμους της Τ.Κ. Σωσάνδρας.


Ένα χωριό το οποίο εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους και σίγουρα η σημερινή παρέμβαση είναι πολύ σημαντική.

Ένα έργο το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας Δημήτρης Καραμήτσος θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Τζαμτζή, Βασιλειάδη και Ζέρζη για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Δείτε τις φωτογραφίες:








4 σχόλια:

  1. Εγω μονο στον κεντρικο δρομο βλεπω απο τις φωτογραφιες να ριχνουν ασφαλτο . Αρα οι τρυπες μου με περιμενουν οπως τις αφησα ετσι θα τις βρω , χωρις ασφαλτο . Την επομενη τετραετια θα τις κλεισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της Περιφέρειας. Ήταν παρών και πίεζε συνεχώς για να να ρίχνουν το απαιτούμενο πάχος άσφαλτου. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σελφι με τον Μπινο δε βλέπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Λυκοστομο θα περασει ποτε κανεις να αν θέλει ασφαλτο γιατί σέ λιγο χειρότερα και από χωματόδρομος θα γίνουν η δρομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365