Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Δημήτρης Μπινος: Ευχές με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις, εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη. Σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μία λαμπρή πορεία, ωστόσο κανένας χαμηλός βαθμός δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.



Στοχεύετε εκεί που θέλετε να φτάσετε και προσπαθήστε για το καλύτερο δυνατό. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να πετύχει στόχους προσδόκιμους, που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των αναζητήσεών σας.

Να γνωρίζετε ότι όλοι εμείς θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε πάντοτε τις επιλογές σας.

Δημήτρης Μπίνος
πρ. Δήμαρχος
Επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας"

3 σχόλια:

  1. κύριε Μπίνο πάντα κοντα στα παιδιά ,αλλά σήμερα έπρεπε να ήσουν κι εσυ στη Γ.Σ. του Αλμωπού.Σε περιμένουμε κι εσενα κομάτι μας είσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΡΕ ΜΠΙΝΟ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι άλλη κριτική μάγκες.Μόνο Αλμωψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365