Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Βάρρα

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δρ. Γρηγόριο Βάρρα, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία της επίλυσης του ζητήματος των επιδοτήσεων.Όπως προέκυψε από τη συνάντηση, αναμένεται άμεσα η έκδοση εγκυκλίου του νόμου 4685, ο οποίος ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, για να ρυθμιστούν οι διαδικασίες ανάρτησης, κύρωσης και αναμόρφωσης των δασικών χαρτών. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται λύση για όσους ενώ έπαιρναν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, τα τελευταία δύο χρόνια τις είχαν χάσει, λόγω κύρωσης δασικού χάρτη.

Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά:

«Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα στελέχη του Οργανισμού. Ήδη, ο ΟΠΕΚΕΠΕ εκτέλεσε πληρωμές 17,5 εκατ.€ το διήμερο 24-25 Ιουνίου, σε περίπου 10.000 δικαιούχους.»

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, τέλος του μηνός, αναμένεται να εξοφληθούν όλες οι δράσεις που αφορούν Βιολογική Γεωργία και Βιολογική Κτηνοτροφία. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πληρωμές που αφορούν, δασώσεις, άνθη και σπάνιες φυλές. Θα εξοφληθούν τα υπόλοιπα βασικής και πράσινης του 2019, αλλά και υπόλοιπα όλων των συνδεδεμένων με εκκρεμότητες ελέγχων ενστάσεων τηλεπισκόπησης, ελέγχων βασικής ενίσχυσης και πρασινίσματος, ελέγχων που αφορούν στρεμματικές ενισχύσεις, ελέγχων σηροτροφίας, ελέγχων βάμβακος και συνδεδεμένων ζωικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365