Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Επίσημο: Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το ερωτηματολόγιο για την πεζοδρόμηση της Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ο Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας, (σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 7/6/2020) ολοκλήρωσε την συγκέντρωση των απόψεων των μελών του, σχετικά με την πεζοδρόμηση των οδών Κύπρου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και της παράπλευρης της πλατείας Σέτσκου. 



Η ανταπόκριση των επαγγελματιών  στην δράση αυτή του συλλόγου ήταν καθολική, άμεση, και ουσιαστική.

Από την  καταμέτρηση των απαντήσεων του ερωτηματολογίου προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα :

133 μέλη – επαγγελματίες ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση 
 60 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση 
 38 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ με την πεζοδρόμηση
 10 μέλη – επαγγελματίες  ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΨΗ

Κατόπιν των ανωτέρω αποτελεσμάτων προτείνουμε στην Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την απόφαση της για το εν λόγω θέμα και να ξεκινήσει διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς αφού γίνουν  νέες μελέτες από συγκοινωνιολόγους. 

Ως Σύλλογος στηρίζουμε πάντα και είμαστε σύμμαχοι στις προσπάθειες της εκάστοτε δημοτικής αρχής που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο και  προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας. 

Στηρίζουμε την αγορά του τόπου μας και πάντα ενεργούμε με γνώμονα την άποψη και το συμφέρον όλων μας. 

Η παρούσα είναι η μοναδική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Οτιδήποτε έχει αναρτηθεί διαφορετικό από το παρόν δεν αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας.  

5 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εμπορικός σύλλογος Αριδαίας μια ζωή θα κοιμάται ....αν ξυπνήσει κάποια στιγμή μπορεί να είναι πολύ αργά. Ως τότε να είναι καλά τα Σκόπια η Γευγελή και το Σαντάνσκι.
    Κοιμησμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό ρε παιδιά να βγει αυτό το αποτέλεσμα.. Αφού οι περισσότεροι ψήφισαν εκ του πονηρου... Τι εννοώ?? Αυτοί που έχουν καταστήματα εκτός πεζοδρομου δε θέλουν να αναβαθμιστεί το κέντρο.... Με ποια λογική? Με τη λογική του ότι γιατί μα ανέβει εκείνη η περιοχή και όχι η δικιά μας? Ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει και του γείτονα... Απλά πράγματα... Ή νοοτροπία κάποιων δεν αλλάζει τόσο εύκολα δυστυχώς .... Αντί να κοιτάμε το γενικό καλό του τόπου μας, κοιτάμε μόνο το εγώ μας και τη πάρτη μας... Γιαυτό και δε θα πάμε ποτέ μπροστά....και αυτή η δικαιολογία το ότι δε θα έχετε που να παρκάρετε πρέπει να σταματήσει... Μπορώ να σας βρω αμέσως αμέσως πάνω από 30 θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο της Αριδαίας που είναι πιασμένες με κλούβες - τελάρα, γλάστρες, κούτες, σκάλες, πάγκοι μαναβικης, λιπάσματα, πράγματα προς πώληση όπως πχ, γλάστρες, φυτοχωμα, σκούπες, λάστιχα για βρύσες, τώρα τελευταία έχουν εξελιχθεί κάποιοι και βάζουν και διαφιμηστικες σημαίες, μηχανάκια παρατημένα μόνο κ μόνο για να μη παρκάρουν αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο κάθε ένας... Αν τα μαζέψει λοιπόν όλα αυτά η αστυνομία, αμέσως αμέσως ελεύθερονωντε πάνω από 30 θέσης στάθμευσης... Για σκεφτείτε το λίγο.... Έχω άδικο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεζοδρομηση κανεις οταν εχεις εναν χαμο κατοικους η αριδαια δεν εχει καθολου κοσμο για μια πεμπτη και ενα σαββατο κλαιν μαιν ας κληνει μονο της μερες αιχμης και γιορτες αντε με τους μλκες ας πανε να κανουν κανενα εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας πεζόδρομος και σωστός όχι δυο και τρείς, και αν θέλετε και την πλατεία, μονοδρομηστε την Κύπρου ή κάντε κάτι με τα παρακαεισμενα γιατί η κατάσταση είναι τραγική.
    2)Η Χρυσοστόμου Σμύρνης είναι άκυρο να την κλείνεις για πεζόδρομο, και οι κάθετοι αυτής να κινούνται κανονικά,βλέπε λοχαγού Παπαδόπουλου,και Αθανασίου Διάκου, οι οποίες θα έπρεπε να είναι κλειστές στις διασταυρώσεις με την Κύπρου ( βλ πεζόδρομος ) αν θέλουμε να λέμε οτι εχουμε πεζόδρομο.
    3) Ο εμπορικός σύλλογος γιατί αντιδράει, τουλάχιστον αυτοί που αντιδρούν, να μάθουν να εφοδιάζουν τα καταστήματα τους σε ώρες που πρέπει και όχι όποτε να ναι ,προβάλλοντας το σαν δικαιολογία για να μην υπάρχει πεζόδρομος.
    4) Αστυνόμευση και τήρηση.Τα μηχανάκια μπαίνουν και περνάνε ανεξέλεγκτα, και οι έξυπνοι με τα ι.χ μπαίνουν και παρκαρουν με την όπισθεν και η τοπική αστυνομία κλασικά απούσα, και θέλουμε και δημοτική αστυνομία??
    Φτάνουν αυτοι που έχουμε αρκεί να κάνουν την δουλειά τούς.
    5)εφ όσον το έχετε σκοπό να κάνετε κάτι κοιτάξτε και τις μονοδρομησεις σε Κολοκοτρώνη και πολυτεχνείου ( ψαράδικα) με αλλαγή φοράς όπως και την λοχαγού Παπαδόπουλου.
    6) Θέσεις στάθμευσης υπάρχουν, αλλά οι Ουγκάνοι της Αριδαίας έχουν μαθει εκεί που είναι οι δουλειά τους εκεί να παρκαρουν,και βλέπουμε διπλές και τριπλές σειρές ,σε γωνίες σε πεζοδρόμια ,για πινακίδες με μονούς και ζυγούς μήνες ( εδώ γελαμε )
    κλπ,αυτό βέβαια είναι θέμα αστυνομίας αλλά μπορεί ο δήμος να βάλει το χερακι τού.
    7)Η Κολοκοτρώνη ( ψαράδικα) εφ οσον οι κάθετοι Λοχ Παπαδόπουλου και Αθ Διάκου θα είναι κλειστοί προς τον πεζόδρομο ,κλείνει και αυτή και δημιουργείται ενα κλειστό τετράγωνο.
    Και για να γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων η λοχαγού πασια να γίνει διπλής κατεύθυνσης σε όλο το μήκος τής - ΚΟΥΡΟΥΚΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, μανδαλιανος .
    Έτσι νομίζω λύνεται και η κίνηση των οχημάτων αρκεί να τηρείται η απαγόρευση στάθμευσης, και οι θέσεις που θα υπάρχουν να γίνουν οριοθετημένες, όπως στην Έδεσσα
    Αυτά δηλαδή δεν τα σκέφτηκαν καθόλου οι φωστήρες του δήμου??
    Για να μη μιλήσω για την λαϊκή,και με πουν γραφικό οτι πρέπει να φύγει και να παει στην σκεπαστή στα ΚΤΕΛ.
    Αλλά εκεί είναι άλλα συμφέροντα και η εξάρτηση στην βρώμα κάθε πέμπτη.
    Καποτε στα χωριά είχαν τα ζώα τους απο κάτω καο δίπλα κοιμόντουσαν,εκείνα έφυγαν ή λαϊκή παραμένει....
    Αν κάνετε κάτι κάντε το καλά αλλιως μην το κάνετε καθόλου,χωριό ημασταν και χωριο θα παραμείνουμε με την κακή έννοια του όρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365