Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Επίσημο: Πότε ξεκινάνε συναυλίες και πανηγύρια

Μετά τις νέες ανακοινώσεις οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις

Ανακοινώσεις για νέα άρση μέτρων πριν λίγο από το Νίκο Παπαθαναση.Μετά τις νέες ανακοινώσεις οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις, η οποία είναι την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Να τονίσουμε πως τις επόμενες μέρες θα βγουν ανακοινώσεις για το πλαίσιο στο οποίο θα γίνονται οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Μια απόφαση που ενδιαφέρει τους συλλόγους της περιοχής μας που κάθε χρόνο οργανώνουν, ενώ είναι σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση του 9ου Φεστιβάλ Πόζαρ.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Από την 1η Ιουλίου θα επιτρέπονται
η οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων
παραστάσεις και συναυλίες
Υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365