Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. - Διαβάστε τα νέα μέλη του Ερασιτέχνη και των Επιτροπών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η Γ.Σ. του Αλμωπούς Αριδαίας, στην οποία αποφασίστηκε το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αλμωπού, η εξελικτική του επιτροπή, καθώς και η επιτροπή η οποία θα τρέξει την σύσταση της ΠΑΕ και θα "μαζέψει" το μετοχικό κεφάλαιο.


Το πρώτο θέμα ήταν η εκλογή του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αλμωπού. 9 ήταν τα μέλη που έδειξαν ενδιαφέρον, από τους οποίους σε νέα συνάντηση που θα έχουν, θα αποφασιστούν οι 7 διοικητικές θέσεις και τα 2 αναπληρωματικά μέλη.

Διαβάστε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αλμωπου
Παντελίδης Φώτης
Ιγνατίδης Κώστας
Μποτσφάρης Νάσος
Κουτσουρας Κώστας
Βαδάς Χρήστος
Εμμανουλιδης Γιώργος
Τσιτιρίδης Γιάννης
Αντωνιάδης Χαράλαμπος
Χατζηγιαννίδης Χρήστος

Στην συνέχεια έγινε η εκλογή των τριών μελών της εξελικτικής επιτροπής

Διαβάστε τα μέλη της Εξελικτικής επιτροπής
Μπαλκαντζής Παναγιώτης
Ιωαννίδης Κώστας
Μπεκίρης Στέφανος

Επίσης αποφασίστηκε ποια θα είναι τα άτομα που θα τρέξουν την επιτροπή για την σύσταση της ΠΑΕ και το μετοχικό κεφάλαιο.

Διαβάστε την επιτροπή για την σύσταση της ΠΑΕ
Παντελίδης Φώτης
Εμμανουλίδης Γιώργος
Κιλικλής Ηλίας
Ιγνατίδης Κώστας
Τσιτιρίδης Γιάννης

Μέχρι 3 Ιουλίου το αργότερο θα αποφασιστεί επίσημα η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει ο Αλμωπός, με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν πως θα αγωνίζεται σε μία Β' Εθνική 2 ομίλων. Τότε θα γνωρίζουμε το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου που χρειάζεται. Θα ξεκινήσει η αγορά μετοχών και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία οι μέτοχοι ανάλογα με τα ποσοστά μετοχών που θα έχουν αγοράσει θα μπορούν να δημιουργήσουν σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Αλμωπός.

Τέλος έγινε ενημέρωση για τις εργασίες που ήδη γίνονται, αλλά και θα γίνουν στην συνέχεια στο γήπεδο με την συνδρομή του Δήμου Αλμωπίας, όπως η συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, των αποδυτηρίων, του φωτισμού, αλλά και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365