Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Πρόεδρος Αριδαίας: ΣΚΛΗΡΗ δήλωση για το θέμα της πεζοδρόμησης

ΣΚΛΗΡΗ δήλωση για το θέμα της πεζοδρόμησης

Μετά από παράπονα που δέχτηκα, από επαγγελματίες και απλούς πολίτες της Αριδαίας για την πεζοδρόμηση της πόλης,
έχω την υποχρέωση να ενημερώσω τους πολίτες ότι:.


Το τοπικό συμβούλιο της Αριδαίας ουδέποτε πήρε απόφαση για την πεζοδρόμηση της πόλης, έκανε μια ΠΡΟΤΑΣΗ ώστε να τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την οδό Κύπρου και την παράπλευρη οδό της Κεντρικής Πλατείας (και όχι για την Χρ. Σμύρνης) να χρησιμοποιηθούν
σαν πεζόδρομοι για οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες λόγω COVID-19 με διαφορετικές προδιαγραφές από αυτές που  τηρούνται σήμερα

Η υλοποίηση των συγκεκριμένων αποφάσεων, είναι ΚΑΘΑΡΑ της Δημοτικής Αρχής, χωρίς το Τοπικό Συμβούλιο να πραγματοποιεί ουσιαστική συζήτηση με την Δημοτική Αρχή, τους επαγγελματίες, τον εμπορικό σύλλογο και δεν έχει ερωτηθεί για τίποτα από τις σημερινές ενέργειες.

Η πεζοδρόμηση της πόλης, είναι ένα λεπτό ζήτημα που μας αφορά άμεσα και θα πρέπει να γίνει ανοιχτή συζήτηση με όλους. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τροποποιηθούν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ειδικούς και να δημιουργηθούν νέες θέσεις πάρκινγκ για την αποσυμφόρηση της πόλης.

Αερολογίες οι οποίες μεταφέρονται από πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής προς τους επαγγελματίες της πόλης, κρίνονται μη αληθείς και δεν συμβαδίζουν με τις προτάσεις μας, δημιουργώντας ένα φάυλο κύκλο προς πρόσωπα του Τοπικού Συμβουλίου της Αριδαίας.

Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας: Ταρασιδης Θεόδωρος

5 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος και η συνεργάτης του έφεραν τη χούντα. Τίποτε δεν συζητιέται, μόνο "αποφασίζομεν και διατάσσομεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους Δήμαρχε μάθε να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου... Πάντα άλλοι φταίνε... Τόσο ευθυνοφοβος πια;; απορώ που είσαι ακόμα δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκέτη βλακεία ήταν αυτό που κάνανε έχει μαγαζιά που κουβαλανε εμπόρευμα με τα χέρια μέχρι να πανε στο αυτοκίνητο. Μέχρι και η καφετέριες βγάλανε τα τραπέζια όπου τα οποία τα έχουν πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σοβαρά τώρα, παίρνετε αποφάσεις για τέτοια ζητήματα με ποιές γνώσεις? απ όσο ξέρουμε ο κύριος Ταρασίδης είναι Λοχίας στο στρατό.Ο Δήμαρχος μας Υλοτόμος.Καλός υλοτόμος.Νομίζω ότι χρειάζονται κάποιοι άλλοι ειδικοί.Νοσοκόμος είμαι π.χ. και δεν θα τολμούσα να πω τη γνώμη μου σε κάτι που δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλετε δεν θέλετε οι πεζοδρομήσεις θα γίνουν.Σταδιακα με ύδρευση τουαλέτες ΑΜΕΑ με πάρκιν και με τις κατάλληλες Μονοδρομησεις..Ένας Υλοτόμος και Αγρότης θα σας διδάξει ηθική και Ανιδιοτέλεια..Τέλος Δάσκαλοι Γιατροί και Εφοριακοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365