Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Χρήστος Μπάτσης: Μετά από φιάσκο ετών παραδώσαμε το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Μετά από αγώνες δεκαετιών και ομολογουμένως προσπάθειες πολλών δημοτικών αρχών.
Μετά από αποτυχίες και φιάσκο ετών, φτάσαμε σήμερα να παραδώσουμε οριστικά το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.


Από σήμερα το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών ανήκει στο Εθνικό Δίκτυο Ενέργειας και συνεισφέρει σε αυτό με πράσινη ανανεώσιμη ενέργεια και σταθεροποιεί το τοπικό δίκτυο και την ποιότητα αυτού. 

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μεθοδική και ακούραστη δουλειά των συνεργατών μας. 
Οφείλουμε ακόμη, ένα ευχαριστώ στο ΔΕΔΔΗΕ για τη συνεργασία του. 
Το έργο είναι του ΔΗΜΟΥ μας και ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας!










Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

9 σχόλια:

  1. Δεν είναι αυτή η αλήθεια, ο Μπάττσης χαίρεται με τη δουλειά που έκανα άλλοι πριν από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθετε να διαβάζετε επιτέλους μερικοί, "μετά από αγώνες δεκαετιών και ομολογουμένως προσπάθειες πολλών δημοτικών αρχών" λέει ο Δήμαρχος, είπε ότι το έκανε εξολοκλήρου αυτός; Έτοιμοι είστε για κατηγορίες, έλεος πια! Το ζόρι σας όμως είναι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, τίποτα άλλο!!

      Διαγραφή
  2. πόσο καιρό δηλαδή δούλευε η Δημοτική αρχή αυτό το θέμα? θαύμα έγινε?
    Μπάτση να έχεις υπ όψην ότι οι περισσότεροι στην Αλμωπία έχουν τελειώσει και κάτι παραπάνω από Λύκειο.Δεν τρώνε όλοι σανό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Χρηστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάει αυτος για φιάσκο που μεγαλύτερο φιάσκο από την εκλογή του δεν υπάρχει. Δηλαδή χρησταρα όλοι οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι κι εσύ είσαι έξυπνος. Κάνε καμιά ανάθεση στη μελίτα και άσε την πολιτική σε άλλους. Άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα πάει και πολυ χαλια για ξυλοκοπος να τα λέμε και αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υλοτόμος Δήμαρχος! Ναι δεν είναι ανέκδοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι εργασίες έκανε ο Μπάτσης στο σταθμό; Μήπως το παίζει τζάμπα μάγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι η μοναδική δημοτική αρχή που πααρουσίασε μετρήσιμο έργο είναι του κ. Χατζηδημητρίου την περίοδο 1993-2003. Όλοι οι επόμενοι ξεκίνησαν έχοντας παρακαταθήκη και εκτός από φρου φρου και αρώματα, κολονάκια στα πεζοδρόμια, λαμπτήρες στις κολώνες και μεγάλα λόγια χωρίς περιεχόμενο δεν άφησαν τίποτα άξιο μνημόνευσης πίσω τους. Ο σημερινός δήμαρχος έχει πολύ λίγο χρόνο θητείας ακόμη για να δείξει έργο. Το σωστό είναι να του δοθεί πίστωση χρόνου και στη διετία να δεχθεί την κριτική που πρέπει. Όσα ακούγονται τώρα από διάφορους είναι κακόβουλα και προϊόντα εγωϊσμού και μνησικακίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365