Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ανέτοιμα τα Λουτρά στην επανέναρξη τους, κλειστές κάποιες από τις πισίνες

Κανονικά λειτουργούσε μόνο ο μεγάλος καταρράκτης

Ημέρα επαναλειτουργίας των Λουτρών Ποζαρ ήταν η σημερινή, τρεις περίπου μήνες μετά το κλείσιμο τους εξαιτίας του κορονοιου.



Δυστυχώς η επιχείρηση αποδείχθηκε πως ήταν ανέτοιμη γι αυτό το άνοιγμα.

Παρόλο που υπήρχε αρκετό χρονικό διάστημα για να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες και τα Λουτρά να είναι πανέτοιμα για την σημερινή μέρα, η μεγάλη πισίνα και ο μικρός καταρράκτης δεν λειτούργησαν εξαιτίας έλλειψης χρημάτων για το βάψιμο τους. Μια εικόνα που προκάλεσε τα σχόλια των επισκεπτών, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.


Κανονικά λειτουργούσε μόνο ο μεγάλος καταρράκτης.

6 σχόλια:

  1. Κοπριτες το λιγοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκει στον Δημο καλά θα κάνουν να σταματήσουν τις αναρτήσεις για οσους τους κρίνουν, είτε μμε ειναι, είτε πολίτες και ας κοιτάξουν την αληθεια κατάματα. απο 14/3 είναι κλειστά τα Λουτρά, 3 μήνες και μία μέρα κύριοι και δεν κάνατε κανένα εργο βελτίωσης και αντ αυτού την ημέρα που ανοίξατε οι πισίνες ήταν κλειστές. Αν φταίνε τα χρώματα, ή αν φταίει η αντλία δεν τον νοιάζει κανέναν. Εσείς οφείλατε να είστε έτοιμοι και αποδείχθηκε πως ήσασταν τελείως ανέτοιμοι. η ουσια είναι πως μας κάνατε ρεζίλι για άλλοι μια φορα. Δείτε τον καθρέφτη σας, κάντε αυτοκριτική και σταματήστε να ασχολείστε με τους άλλους. Και λίγα σας λένε και σας κράζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αυτα τα χιλιαρικα που πηρε ο Δημος για τον κορονοιο δεν περισεψε τιποτε για μπογια;Τι εγιναν;Πως εγινε η μοιρασια;Ας απαντησει καποιος υπευθυνα γαργαρα τα εκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουη.τα.λουτρα.δεν.ηνε.ζωα.για.αρμεγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365