Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ευχαριστήριο Τ.Κ. Φούστανης

Ευχαριστήριο

Η Τοπική Κοινότητα Φούστανης ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικής Μακεδονίας,  τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα  και τον Αντιπεριφερειάρχη   Ν. Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή για την προσφορά ειδών ατομικής υγιεινής στους κατοίκους του χωριού μας.  



Με εκτίμηση, 
Τ.Κ. Φούστανης

4 σχόλια:

  1. βρε ζητήστε κάτι ουσιαστικό,όχι σαπούνια και χλωρίνες.Ζητήστε βρε άνθρωποι κάτι για τα παιδιά σας.2 άνθρωποι με όραμα δεν υπάρχουν εκει πάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητησανε λεφτά οι λίγοι αναξιοπαθούντες

      Διαγραφή
  2. Δυστηχως ολοι κοιταν πως να βολεψουν τους δικους τους και οχι γιατι αγαπουν το χωριο.Τα υπολοιπα για το θεαμα..Πως γινεται το πρωτο χωριο της περιοχης να καταληγει τελευταιο;;; μεσα στην βρωμια,η πλατεια ερημη, παιδικη χαρα καταστραμενη,χαλασμενοι δρομοι με λακουβες..πολλες γειτονιες χωρις φως ..Ανυπαρκτο συλλογο και κοινοτητα χωρις ουσιαστικο εργο.Και ολα αυτα ειναι τα πολυ απλα που θα επρεπε να ειχε δοθει λυση..Σε μια 15-20ετια στο χωριο 8α καταστραφουν ολα.Καφενειο μπακαλικο θα κλεισουν.Ακομα και το σχολειο μας γιατι κανεις δεν θα θελει να μεγαλωσει τα παιδια του μ αυτες τις κοπριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαμε γιατι το εκανε;ψηφαλακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365