Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Διεργασίες για σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΑΣ Προμάχοι

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η διοίκηση του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ μετά από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και την ικανοποιητική πορεία της ομάδας μας αφού ήταν κοντά στους στόχους της, απευθύνει πρόσκληση, προς κάθε ενδιαφερόμενο, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 στο γραφείο της ομάδας στο κέντρο νεότητας του χωριού.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

1) Διοικητικός Απολογισμός

2) Οικονομικός Απολογισμός

3) Δήλωση ενδιαφερόμενων για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο

4) Το μέλλον της διοίκησης

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να επικοινωνήσουν με τον κ. Λευτέρη (6976488345) ή να παραβρεθούν στα γραφεία του συλλόγου την ημερομηνία και την ώρα της ανακοίνωσης.»

3 σχόλια:

  1. ας βγάλει το χωριό κανα ταλέντο ρε αδέρφια...απ την εποχή του κόλτση έχει να βγει ποδοσφαιριστής απ το χωριό στο πάνω ράφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του χρόνου με Κανοτιδη θα σαρώσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365