Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Λάκης Προκοπίδης: Ενώ λαμβάνονται αποφάσεις, η Δημοτική Αρχή και τα όργανά της, δεν προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή τους

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ.Σ. Λάκη Προκοπίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ.Σ. Λάκη Προκοπίδη:



Στην διάρκεια του σημερινής δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσα το θέμα των χρεώσεων της αρδευτικής γεώτρησης Θεοδωρακίου αλλά και του τρόπου λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής, που αγνοεί αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικά ανέφερα:

«Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, για το γεγονός ότι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου συζητιούνται σειρά ζητημάτων και ενώ ομόφωνα λαμβάνονται αποφάσεις, η Δημοτική Αρχή και τα όργανά της, δεν προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή τους.

Ένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο θέσαμε κατ΄επανάληψη στο Δ.Σ. με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ασβεστόπουλο Δημήτριο, αφορά την αδικία στις χρεώσεις της αρδευτικής γεώτρησης του Θεοδωρακίου, που παραμένει άλυτο από καθαρά ολιγωρία των οργάνων της Διοίκησης του Δήμου.
Αποτέλεσμα αυτής της ολιγωρίας είναι, οι δημότες να νοιώθουν αδικημένοι, απροστάτευτοι και πάντα οι "παραβάτες" να επωφελούνται από την αδυναμία των εντεταλμένων Οργάνων Διοίκησης να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Έτσι, ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου, απαξιώνεται στη συνείδηση των δημοτών καθώς βλέπουν αποφάσεις να μην εκτελούνται και η αδικία να συνεχίσει να κυριαρχεί.

Με την ευχή, ότι το συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι το τελευταίο που διεξάγεται δια περιφοράς και τα επόμενα θα είναι, είτε δια ζώσης, είτε κάνοντας χρήση της τεχνολογίας(τηλεδιάσκεψη), συμμετέχω στην διαδικασία ψηφοφορίας»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365